umudumvar17 umarım herşey gönlünüzce olur öncelikle öyle diim! Fakat şöyle acıklayayım bu tarz çocuklar hafif otizm yani otizimin kıyısında ! Büyüyünce aspergere dönüyor fakat inşallah yanılıyoruz Evet bu çocuklar görsel -uzamsal olarak ilerde fakat dil olarak geride ! 4 yaşından sonra her anlamı ile yakalayacak arkadaşlarını konuşma olarak fakat okulu reddeden kendi hobileri olan sürekli ilgi isteyen çocuklarımız olacak büyük ihtimalle ! İlgi alanlarını çözmeye çalışmak ve bunu kullanarak sosyalleşmesini sağlamak bize düşen ! Bu arada küçük kas gelişimi için hamur mıncıklatın ay kumu yapın beraber yoğurun, fasulye kırdırın, buzdolabı poşetine deniz hayvanları koyun donsun plastik çekiçle koron bayılıyorlar, boya verin pimapen kapı boyasın çok seviyorlar bi de balon içine su doldurun onu sıkmayı da seviyor çocuklar ! Küçük oğlunuz için birkaç tavsiye olsun Sağlıkla kalın
Küçük oğlum her kelimeyi tekrar ediyor dil gelişimi maşalllah ya gerçekten büyük oğlum böylr değildi arada farka bakınca büyük oğlum 17 aylıkken ay grubunda olan çocuklar aynı küçük oğlum gibiydi
Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkürler
Şu bir haftada büyük oğlum baya gelişti konuşma konusunda
Kreşle vedalaştık öğretmeni dedi ki babalar günü şiirini dört yaş grubu bile bebek gibi okurken sizin oğlunuz Türkçeyi çok güzel kullandı dedi
İngilice öğretmeni onu çok özleyecek dedi maskot gibi herşey hemen öğreniyor öğretmeni hayran ona dedi çok sevindim
Büyük sınıflar da oğluma hayranmış Yol boyu herkes koştu geldi gidiyor mu diye üzüldü
Arada küçük oğlunla geziyorum herkes büyük oğlum sanıyor anlıyorum ki kreşten arkadaşlar
Karne günü fotoğrafları var oğluma bjnlar kim dedim büyük çocukları bile isimleri ile saydı
23 Nisa’n balonu vardı daha demin Burda 23 Nisa’n yazıyor annecim dedi getirdi biz söylemedik ama daha önce bir yerde 23 Nisa’nı görünce sonuçta
Öğretmenleri bir söylediğimiz birşeyi anında öğreniyor dedi geçen gün gitti bir velinin poşetine bakın burda madam coco yazıyor dedi sesi
Görseli çok iyi evet dikkati dağınık ama öğrenmeye engel olmuyot çok hızlı öğreniyor dedi öğretmeni
Yaş grubuna göre zekası çok ilerde dedi öğretmen
Birkaç arkadaşına sarıldı gittik kreşten yazlıkta olacaz bol bol toprak ile oynarız Artık