- Konu Sahibi melodi1970
sizlerde bizim için çok özelsiniz öğretmenlik çok kutsal bir meslek ama siz özel çocuklarımızın öğretmenleri yeriniz daha bir ayrı daha bir emek veriyorsunuz normal çocuğa bir kere söylenirken siz yeri geliyor 5 kere 10 kere tekrar ediyorsunuz hiç tartışılamaz çok özelsiniz...bende oğlumdan bahsetmek isterim biraz 5 yaşına girdi 2 yıl özel kreşe gitti şimdi devlet anaokuluna başladı 3 yaşında tuvaletini öğrendi şimdi 4 kelimelik cümleler kuruyo şarkı söylüyo kısa masallar anlatıyo çekingen değil ama yaşıtlarıyla fazla ilgelenmiyo ondan biraz büyük çocuklarla daha iyi anlaşıyo yada yetişkinlerle bana göre sosyal bir çocuk gördüğümüz tanıdığı kişilerle selmalaşıyo merhaba nasılsın hoşçakal falan..takıntıları var kitaplar dergiler cailoo dergisi gece bahçesi dergisi aylık çıkan çocuk dergilerini eliden düşürmüyo hiç yatağa bile onlarla giricek izin versem dergileri saklayınca çok sinirleniyo ağlıyo,takıntılarımız beni çok yoruyo işte onun dışında herşey çok güzel
güzel ve nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim ama emin olun severek isteyerek yapıyoruz biz işimizi çünkü mesleğimizden önce bu çocuklar çocuklarımız kutsal diye düşünüyoruz:)
sizin oğlunuzu hayretler içinde okuyorum zaten maşallah ona