- Konu Sahibi melodi1970
-
eşimin film dükkanı var istersen sorarım canım
eşimin film dükkanı var istersen sorarım canım
selam moledicim nasılsın bugün okulda yaşı büyükçe bi çocuk gördüm benim elimde oğlumun bisküvi paketi vardı almak istedi annesi izin vermedi olmaz dedi ben dedim sorun yok alabilir uzattım annesi diyet yaptıklarını söyledi sonra çantasından evde kendi yaptığı kurabiyelei çıkardı herşeyini özel hazırlıyormuş tencere kaşık bile ona ayrı yapıyormuş faydasınıgörüyoruz dedi oğlu diyete başladığından beri hiperektifliği azalmış uykusu düzene girmiş göz teması arttı dedi akılma sen geldin canım bende düşünüyorum yapsammı acaba diye
aslına bakarsan bizimde göz temasında hiç bir problemimiz yok uykusuda düzenli ama haftaya okullar açılıcak ve oğlum sabahçı 8 de sevise binicek çok erken kalkıcak öğlen eve gelince uyutursam akşama uyurmu bilmem hiperaktifliğine iyi gelirmi acaba bu diyet bana göre hiperaktif ama en sonki doktor kontrolunde doktor değil dedi...kağıt verdi eline boya epey çizdi karaladı hiç kalkmadı hiperaktif çocuk masada 15 dk oturmaz dedi :)) keçi sütü alıyorum arada keçi peynirini ben kendim sevdiğim için hep alırız zaten migrosa gidip inceleyeyim ben biraz nede olsa sağlıklı beslenme zararı olmaz herhalde diye düşünüyorum
Selam kızlar geçmiş bayramınız mubarek olsun bizim yiğitte gece yarım lıtre süt içiyo acaba bende mi kecı sütü versem bu süt ürünlerının arasına keci sütü girmiyomu melodıcım suan nöbetteyım verdıgın lınkı evde ızlıycem bebeler nasıl bu arada ıyımı masumcum bencede saglıklı beslenmeden zarar gelmez
melodicim bende temple grandin,i izliyorum şu anda bi yandanda kk da kayınpeder olayı var bütün kk oaraya toplanmış yani o konuyu takip ediyorum çok uykum geldi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?