Merhabalar , benim oglum 40 haftasında tam gününde normal doğum ile dunyaya geldi ..hersey yolunda iken 6 ayina girdiğinde titreme hareketinden suphelenerek beyin cerrahina goturdum EGG testini önerdi ve sonuclar temiz cikti..hiç emeklemeden 12 aylık yürümeye basladi ama dengesini kaybedip düşmeye başlayınca tekrar doktora götürdük ve bize Erken eğitim merkezine başvuru yapıp destek alınız dedi , erken eğitim merkezi muayene sonucunda fizik tedavi bacak ve kol kaslarini güçlendirmek ve sosyalleşmesini artırmak için öğretmen ayrıca konuşma terapisi için de egitimci ayarladi, 6 aydır tedavimiz devam ediyor…. Oğlum simdi 19 ayinda konuşma terapistine bu ay baslyacak ( erken diye önce baslamadilar yeni yeni Babildamaya basladi) son iki haftadır elektrikli süpürgeye tepkili davranip kulaklarini kapatiyor 10 saniye sonra geri aciyor… kafam çok karışık , her zaman ismine dönüp bakmiyor ve çok heyecanlı kollarını salliyor, konuşmaya başlayınca hersey normale döner diyorlar ama benim içim de bir ateş hiç sonmuyor…. Böyle durumla karşılaşan varmi hersey normale cidden dönüyormu?? Sevgiler …