Merhaba herkese. Elime aldım relefonu sürekli araştırıp durıyorum. Kafayı yeme noktasına geliyorum. Bit olumlu bir olumsuz düşğnceler beynimde. Oğlum 4.5 yaşında, zamanjnda konuşyu ve yürüdü. Konuşması gayey düzgğn şuan. Göz temasımız iyi, oyuncaklarıı ile amacına uygun oynuyor, arkadaş edinmeyi çok seviyor. Ama sorun şuki takıntıları var. Mesela aynı soruları apruyor örenğin bir yere gittik diyelim başka bir gün o gittiğimiz yerin yanından geçip başka biryere gittiğimizde biz buradan nereye gitmiştik diyor ve bunu her geçtiğimiz de soruyor bildiği halde. Binaya giren herkese tanısın tanımasın selam veriyor. Fakat aynı kişilere hep aynı sorulaarı soruyor mesela, adını biliyor karşısındakinin yinede soruyor adın ney diye. Normalde espirili bir çocuk yani şaka yapmayı seviyor. Acaba diyoruz şaka yapmak içinmi soruyor. Ama insanlar tuhaf karşılamaya başladı. Birde bazen ağzının içinden mırıldanıyor ya şarkı söylüyor yada birşeyler konuşuyor. Yüksel sesten notmalde korkmuyor yani elektrik süpürgesinden saç kurutma makinesindrn yada diğer sesli ev araçlarından korkmuyor. Fakat motosikletlerden çok korkuyor. Eski model arabalardanda korkuyor. Bu yüzden bir yere gitmek istemiyor. Eve birileri gelsin gitsin iatiyor sohbeti seviyor. Ama kendisi kimseye gitmek istemiyor. Acaba bunlar kişilik yapısımı yoksa farklı bşr durummu. Ne olur fikri olan yazsın. Gündüzüm gecem birbirine karıştı artık 25 ağustosa randevu aldık bakalım ne diyecek