otizm şüphesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Telaşlanmayın ismiyle hitap ediyor muydunız o önemli eğer oğlum falan diye seviyorsanız öyle öğrenmiştir benim kızım 4yaşına kadar annesi diye seslendi babasında babası diye çünkü biz eşimle birbirimize öyle hitap ediyomuşuz eğer otizm olsaydı kuzeniyle oynayamazdı ama lütfen ama lütfen televizyon izletmeyin çocuklara ama tedbiri elden bırakmayın benim bi mottom var çocuk büyütürken bi anlık dalgınlık ömür boyu pişmanlık çocuklar önemli

Merhaba kızınız otizmli diye yazmışsınız kızınıza nasıl teşhis koydu doktor sakıncası yoksa yazarmısınız

Benim kızım 29 aylık göz teması pek kurmuyor ismine bakmıyor arada bakıyor 2 ay uğraştım biraz düzeldi şimdi kardeşi olunca tekrar aynı hale geldi kızım haydi yemeğe diyorum koşa koşa geliyor ama ismine seslenince bakmıyor bazen inat ediyor diye düşünüyorum 2 aylık sürede çok sıktık hatta ismini sürekli tekrar edince ağlıyor inşallah dediğiniz gibidir bende günlerdir bu konu üzerindeyim o kadar yıprandım ki

.

Merhaba benim kızıma da teşhis koymadılar yaşı küçük diye 30 aylık şüphelendiğim en önemli nokta ismine bazen tepki vermemesi ona sürekli bir şeyler anlatıyorum o kendi kendine konuşuyor beni duymuyor gibi otizm belirtisi bu iki şüphem var

Arkadaslar bir tanidigin cocugu otizmmis buyuk doktorlardan biri ananasa limonu sık ver cocuk suan cok iyimis konusuyor hersey normal bende cocuguma vericem limon ekis sevmez ama ama kandirip cok az az vercem mesela sabah kahvaltisinda yumurta kizartin icine atin ben oyle yapacagim gercekten cok etkili ilac gibi geliyormus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…