- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
-
- Konu Sahibi Uykucupandaa
Siz hala kendinizi bir doktora gostermediniz mi
Evet öyleymiş ama bi doktor diyodu ki parmağıyla işaret ediyo vrya göz teması var diyip otizm olamaz demeyin diyordu bir kaç belirti aynı anda varsa sıkıntı diyorduHicbiseyi yok bebegin. Parmakla gosterme otizm kriteridir diye hatirliyorum.
Siz doktora gittiniz miEvet öyleymiş ama bi doktor diyodu ki parmağıyla işaret ediyo vrya göz teması var diyip otizm olamaz demeyin diyordu bir kaç belirti aynı anda varsa sıkıntı diyordu
Siz doktora gittiniz mi
Ellerini bacaklarına vuruyor bu kanat cırpma mı bilmiyorum. Birde korkunca ellerini başına koyuyo saclarını cekiyo kulagının oralarda. Birde iki bacağını kapatıp kapatıp acıyor yatarken. Böyle sıkıyo gibi düşününBi de stereotipik hareketlerden anlaşılıyor
Gitmedim doktora yanlış tanıdan korktugum için. Daha cok küçük oldugu için bir deAlintilayip asla cevap vermiyosunuz
Biz burdan tani koyamiyoruz siz de salin bi süre konuyu. Biseycigi yok bence.Gitmedim doktora yanlış tanıdan korktugum için. Daha cok küçük oldugu için bir de
İnşallah öyledirBiz burdan tani koyamiyoruz siz de salin bi süre konuyu. Biseycigi yok bence.
İnşallah öyledirBiz burdan tani koyamiyoruz siz de salin bi süre konuyu. Biseycigi yok bence.
Yok hala korkuyor. Calışmasa bile görünce korkuyor. Hayır ismine 50 defa seslenmedim. Özellikle onu sıkmamaya çalıştım. Eşim seslenincede aynı bana oldugu gibi nadir bakıyor. Bir iki ay öncesi bile ismini bilip bakıyordu. Bunu ben takmadım kafama annem eşim söyledi ben onlara hiç bahsetmediğim halde niye ismine bakmıyor diye. Ben ondan sonra kafama takmaya başladım. Ki ben takıyor olsam bile hastalık bu yaklaşımınız hiç hoş değil. İnsanın elinde olmayan bir şey yaşamayan bilmez. Keşke yine haksız çıksam siz sonuna kadar haklı olsanızEn son supurge sesinden korkuyodu noldu o gecti yeni bisey buldunuz galiba. Bebek uzun uzun gozunuzun icine baksin diye dibine girip duruyorsaniz elbet sinirlenir. Dogal olarak surekli hareket halinde olmak istiyorlar. O gelip insanlarla iletisim kuruyor ve bu esnada yuzunuze bakiyorsa tamam iste goz temasi var. Yine ismine bakiyo mu diye test etmek icin elli kere seslendiginizi dusunuyorum. Oyle yapinca amacsizca adi soylenen her insan gibi bebek de bir yerden sonra tinmiyor. Siz degil de esiniz seslenince bakiyo mu mesela?
Her bebek tuhaf hareketler yapiyor bir sure sonra birakiyor. Neyse biz ne desek bos siz bu bitecek baska sey bulacaksiniz. Allah cevrenizdekilere sabir versin.