- Konu Sahibi Prensannesi06_
Ben bunu size yazmadım yalnız. Yanlış konudasınızPeki benim bebeğim daha 4 aylık.iyi okudunuz mu yazımi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu size yazmadım yalnız. Yanlış konudasınızPeki benim bebeğim daha 4 aylık.iyi okudunuz mu yazımi?
Evett kusura bakmayın bildirim de görünce direk gördüm peki bebekken farklılık varmiydi gerçi bizim artık yavaş yavaş kucaktaykendr bakmaya başladı ama etraf daha çok ilgisini çekiyor yatarken ama çok aktif bizimleBen bunu size yazmadım yalnız. Yanlış konudasınız
Bebeğiniz daha 4 aylık gözleri yeni yeni açılıyor etraftaki nesneleri yeni fark ediyor o yüzden çevreye bakması çok normal. Benim oğlum çevreye de bize de bakmazdı bir noktaya odaklanıp babildardı. Sizin daha çok erken gözlemleyin ilerde göz teması kurmaya başlarEvett kusura bakmayın bildirim de görünce direk gördüm peki bebekken farklılık varmiydi gerçi bizim artık yavaş yavaş kucaktaykendr bakmaya başladı ama etraf daha çok ilgisini çekiyor yatarken ama çok aktif bizimle
Bebeğiniz daha 4 aylık gözleri yeni yeni açılıyor etraftaki nesneleri yeni fark ediyor o yüzden çevreye bakması çok normal. Benim oğlum çevreye de bize de bakmazdı bir noktaya odaklanıp babildardı. Sizin daha çok erken gözlemleyin ilerde göz teması kurmaya başlar