Davranış Bozuklukları Otizm sanıyorduk meğer ilgisizlikmiş

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
bn televizyon telefon birakip takibe aldim biraz zamn geçsin istedim o halde kizimi gotursem kesin otizim denilirdi ilgilendim cok sukur tek tuk kelimeler kullaniyor 2 ayda birde çocuğun yasida onmli kizim 18 aylikti siz 3 yasinda demiştiniz sanirim götürebilirsiniz birsey kaybetmezsiniz bizede haber verin bilgimiz olmus olur gotururseniz bn kizimi 2 yasinda goturecegim kontrole

Merhabalar, benim de 3 yaşındaki oğlumda konuşmada gerilik, tepkisizlik var. Ailem otizmden şüpheleniyor ama korkuyorum biraz. Doktora gitmeden önce otizm olup olmadığına dair ne gibi işaretler aramalıyım?

Ortak paylaşımı varmı yani oyuncağını yada gördüğü kediyi size gösterirmi göz kontagı nasıl anliyormu dediklerinizi tekrarlayici hareketleri varmı yani otizm bir yelpaze okadar çeşidi varki hafiften ağıra ve cok.farkli kriterler içeriyor illede ağır bariz bisiler olması şart değil zor anlaşılır durumlarda olabiliyor. lütfen korkmayın uzman bir psikiyatriye gidin en güzel kararı o verecek bu gelişim geriliği de olabilir Baska biside ve tavsiyem özel bi doktora gidin çünkü devlet kurumunda sıra beklerken çocuk çıldırıp huysuzlasabilir doğru davranışlar sergilemeye bilir zaten 3 dakka sürüyor uzaktan bakıp karar veriyorlar malesef.

Cocuklarınıza ne durumda benım oglum 22aylık gturdum bugun doktora pskyatrise ismini söyliyim baybay yaptı oglum maskelerden korktuğu için huysuzdu. Tmm o şimdi huysuz dedi bana sorular sordu ve gelişim testi istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…