Arkadaşlar 21aylık oğlum var. Araştırdığıma göre otizm belirtilerinin birçoğuna sahip. Doktora gittim ama küçük olduğunu 2yaşında gelmem söyledi. Şöyle anlatayım ismine kesinlikle bakmıyor şarkılı söylediğimde bakıyor ama yada yaramazlık yaparsa odaya girip ismini söylersem ya bakmıyor yada bakmamak için gözlerini kapatıyor. konuşması da yok. Ikili oyunda oyuncaksız güzel. Bana sarılır kucağıma gelir sevdirir kendini ama diğerlerinede pek değil bazen abisiyle yakalamaca başlattığı oluyor ama onun dışında onlarla oynamak istemiyor talimatlarıda yapmıyor hiç bir şekilde. Almak istedklerine beni sürüklüyor elimden tutup yetişebildiklerini kendi Yapıyo zaten bana pek ihtiyaç duymuyor konuşmama niyeti yok gibi karşıma da alsam kaçacak yerde kalmasa gözlerini sağia sola kaçırıyo bilerek boşluklara bakıp gülmesi yada korkma soda varnapacağımı bilemez haldeyim bu durumda olanları varmıdı aranızda Lutfen bilgi sahibi olanları yardım etsin çok seviyorum onu bazen de ev içinde gözgöze gelirsek gelip boynu a sarıldığıda oluyor öyle tatlı ki. Böyle değildi bir yaşında kadar herşey normaldi Anne diyordu. Hepsini bırakdı çok değişdi yorumları bekliyorum günlerdir araştırıyorum klordioksit ten bahsedip iyileşdi diyenler var kullanan var mı?