• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otizm için rehabilitasyon merkezi

beder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
11
1
38
merhaba arkadaşlar
4 yaşındaki oğluma otizm teşhisi kondu istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bu konuda uzman eğiticilerin olduğu merkezler varsa bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

çok teşekkürler canım bende internetten çok araştırdım internet siteleri çok güzel ama önemli olan eğitim olduğu için keşke aynı durumda olup ilerleme kaydetmiş yavruların anneleri cevap yazsa o kadar zor bir durum ki allah hasta olan tüm yavrularımıza şifa verir inşallah

Canim oncelikle buna bir hastalik olarak yaklasmayin. Cok ozel cocuklar onlar. Sanat ve bilimde bir cok dehanin otistik oldugunu biliyor musunuz?

En son Jacob Barnett diye bir cocugun haberleri cikti. 14 yasinda yuksek lisansini yapiyor. Internetten bakin, ozelikle amerikan sitelerden. Cocugun ilgi alanini kesfetmek cok onemli. Bu ornekti cocugu annesi baska caresi olmadigi icin yaninda derslere goturmus, bir bakmislar cocuk hepsinden daha hizli konulari kapiyor :KK57:

Ben universite tezlerimde otizimle ilgili arastirmalarim olmustu canim ilk once bunun bir hastalik olmadigini belirtmek isterim. Tipta bile buna bi hastalik olarak bakilmiyor. Bu ozel cocuklarimiz yasitlarina gore daha gec ogrenenen ve sosyal iletisim konusunda bir adim daha gerideler. Bunun icin aileler ve cocuklar icin ozel programlar ve terapiler var. Ben yurtdisindayim ama yukaridaki arkadasin belirttigi gibi sanat ve bilim dalinda cok yetenekli oluyorlar cocugunuzu boyle aktivitelere tesvik edebilirsiniz

Anadolu yakasında nerede oturuyorsunuz, buna göre yardımcı olabilirim.

merhaba arkadaşlar
4 yaşındaki oğluma otizm teşhisi kondu istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz bu konuda uzman eğiticilerin olduğu merkezler varsa bilgilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
Ozel egitim uzmani oktay taymaz sariyi onerebilirim isinde cok iyi bir uzmandir kesinlikle tavsiye ederim

Merh. Benimde oglum iki yas 4 aylik. Oktay hanima bende gittim cok iyi. Bize oglumun otiz olmadigini benim yasadiklarimdan etkilendigini ve kabizligina bagladi. Uzak ve maddi imkanlardan gidemedik. Egitim yeri bende ariyorum anadolu yakasinda herkes ticarete dokmis cocuklari kullanıyorlar bulamadi iyi bir yer banada soylerseniz sevinirim

Back