Davranış Bozuklukları Otizm için bentonit kil

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

ozed_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
478
58
118
Arkadaşlar otizm belirtisi taşıyan çocuklara bentonit kil kullandınız mı internette bir iki yorum gördüm çok iyi geldiğini yazanlar olmuş ama sizlerden bilgi almak istiyorum neler biliyorsak paylaşalım

Benim otizmli çocuğum, tanıdığım yok ama otizm tanısını bırakmış çocukların hikayelerini ve tedavi süreçlerini anlatan bir kitapta bentonit kilinin kullanıldığını okudum. Otizmli cocuklarda inanılmaz fazla parazit olduğu, bu parazitlerin en çok dolunay zamaninda olmak üzere surekli toksin ureterek çocukların vucut toksisitesini artırdığı ve bu yüzden otizmin kısır döngü içersinde hep daha çok kökleştiği yazıyordu. Ağır metal atılımı nasıl yapılır, parazitlerden nasıl kurtulunur, bentonit kili, zeolit, okyanus suyu, özel lavmanlar, perhiz gibi bir çok konuyu ayrıntıyla ele almış bir kitap. Mutlaka bir bakın, çok işinize yarayacağını düşünüyorum. Parazitlerle ilgili kısım için okudum ben kitabı ve çok faydasını gördüm.

Arkadaşlar otizm belirtisi taşıyan çocuklara bentonit kil kullandınız mı internette bir iki yorum gördüm çok iyi geldiğini yazanlar olmuş ama sizlerden bilgi almak istiyorum neler biliyorsak paylaşalım
Ben böyle bir seye inanmıyorum, kromozom fazlalılığından ileri geliyor, cokta öğrencim oldu... o bir kromozomu bentoit kil mi atacak? Tamam agır metal atımı olacak, ama hastalığı tamamen ortadan böyşe bisey kaldırsa bunu profesförler yapmaz mıydı? İnsanların böyle seylere bel bağlaması dana yıpratıcı bü sürec değil midir?

Ben böyle bir seye inanmıyorum, kromozom fazlalılığından ileri geliyor, cokta öğrencim oldu... o bir kromozomu bentoit kil mi atacak? Tamam agır metal atımı olacak, ama hastalığı tamamen ortadan böyşe bisey kaldırsa bunu profesförler yapmaz mıydı? İnsanların böyle seylere bel bağlaması dana yıpratıcı bü sürec değil midir?
otizm kromozom bozuklugu degil .sizin dediginiz down sendromu .cok farkli durumlar
Ben doktorun onermedigi hicbir seyi kullanmama taraftariyim

otizm kromozom bozuklugu degil .sizin dediginiz down sendromu .cok farkli durumlar
Ben doktorun onermedigi hicbir seyi kullanmama taraftariyim
Pardon baslığı okumamısım kromozon anomalisi, ama bu sonucu pekte değistirmiyor...

Anlayamadim ne ogretmenisiniz ustelikde öyle cok ogrencim oldu diyorsunuz ama otizmle down sendromunu karistiriyirsunuz

Anlayamadim ne ogretmenisiniz ustelikde öyle cok ogrencim oldu diyorsunuz ama otizmle down sendromunu karistiriyirsunuz
Aynı anda down sendromu ile ilgili bir yazı okuyordum o kafa karışıklığı ile bunu okudum, ve o an yorumda bulundum, ama sonucun değişmediğini de söyledim. Eğer benimle alakalı da kavram karmasası yasadıysanız özelden İnstagramımı atayım ;) bi bakın sonra bir daha konuşalım. Ne dersiniz ? Hani bazen tüm gün bisey okursun okursun beynin dolar ya sonra. Okudugun yeni seyde bile Bir öncekü aklında kalır bildin mi? Heh az önce o oldum.

Aynı anda down sendromu ile ilgili bir yazı okuyordum o kafa karışıklığı ile bunu okudum, ve o an yorumda bulundum, ama sonucun değişmediğini de söyledim. Eğer benimle alakalı da kavram karmasası yasadıysanız özelden İnstagramımı atayım :KK66: bi bakın sonra bir daha konuşalım. Ne dersiniz ? Hani bazen tüm gün bisey okursun okursun beynin dolar ya sonra. Okudugun yeni seyde bile Bir öncekü aklında kalır bildin mi? Heh az önce o oldum.
Yok canim niye kavram karmasasi yasayayim haklisiniz olabilir.Ayrica cok kibar cvp verdiniz

Yok canim niye kavram karmasasi yasayayim haklisiniz olabilir.Ayrica cok kibar cvp verdiniz
Normal cvap verdiğimi düsünüyorum, bakın yarım asırdır bu hastalık var, Asperger sendromu icin taa 40/50 sene önce icin ne deniyor? Psikolojik destek ve eğitim ile düzelmekten bahsedilmis yani 50 sene önce eğitimden bahsedilmis dimi, düzelebilir bir rahatsızlık.. peki bir kilin eğitimin veremediği neyi vereceğini düsündügünüzü gercekten cok merak ettim....

Normal cvap verdiğimi düsünüyorum, bakın yarım asırdır bu hastalık var, Asperger sendromu icin taa 40/50 sene önce icin ne deniyor? Psikolojik destek ve eğitim ile düzelmekten bahsedilmis yani 50 sene önce eğitimden bahsedilmis dimi, düzelebilir bir rahatsızlık.. peki bir kilin eğitimin veremediği neyi vereceğini düsündügünüzü gercekten cok merak ettim....
Ben kille ilgili birsey yazmadimki

Back