- 5 Haziran 2018
- 120
- 20
- 98
- 24
- Konu Sahibi Ercannazli17
-
Babıldanmalar var anlamsız anlamlı kelimeler ver gel nene biberona diyor mama açıkınca diyor ve suVe konuşma düzeyi ne durumda. Cümle kurabiliyor mu. En iyi akranlarıyla kıyas ederek anlayabilirsiniz. Bariz, göze çarpan zihinsel gelişim farklılığı yoksa endişe etmeyin
DOktor 2 kez cağırdı ama önünde yapoz vardıbakmadi doktor bu bile normal dedi meşkül suan dediAyrıca otizmliler isme de tepki vermezler genel olarak
Iyi bayramlar inşallah dediğiniz gibidirVe konuşma düzeyi ne durumda. Cümle kurabiliyor mu. En iyi akranlarıyla kıyas ederek anlayabilirsiniz. Bariz, göze çarpan zihinsel gelişim farklılığı yoksa endişe etmeyin
Parmaklari ile oynuyor resimdeki gibi oyle yokTakıntılı davranışları var mı her gün muhakkak yaptığı..
Biliyorum işte doğru egitimi istiyor en azindan erken müdahale olmasıŞunu üzülerek söylemeliyim ki otizmin bir tedavisi yok, ama çocuğunuzun otizmli olduğunu ben de düşünmüyorum..
Ama farklı zihinsel problemi olabilir…
Her yıl düzenli olarak kontrele götürebilirsiniz tabi ki. Farklı bi durumu varsa da erken teşhis edilmiş olur
Merhaba benim oğlum 2 yaşında. Bende otizmden şüpheleniyorum. Takıntılı çok davranışı var otomatik dönen kapılardan girip çıkar sürekli kendi bebek arabasını sürer evde boş çamaşır sepeti falan sürüyor hergun mutlaka o sepeti sürüyor ici çamaşır olunca boşaltıp sürüyor ama saklarsam aklına gelmez heyecanlaninca kollarını çırpıyor göz temasi çok iyi gelip sarılır öper beni baba dede acıkınca mama der su nerde desem getirir oyuncakları hep amacına uygun oynuyoTakıntılı davranışları var mı her gün muhakkak yaptığı..
YOk otizm falan benim oglym bunlari yapsa hic süphelenmemMerhaba benim oğlum 2 yaşında. Bende otizmden şüpheleniyorum. Takıntılı çok davranışı var otomatik dönen kapılardan girip çıkar sürekli kendi bebek arabasını sürer evde boş çamaşır sepeti falan sürüyor hergun mutlaka o sepeti sürüyor ici çamaşır olunca boşaltıp sürüyor ama saklarsam aklına gelmez heyecanlaninca kollarını çırpıyor göz temasi çok iyi gelip sarılır öper beni baba dede acıkınca mama der su nerde desem getirir oyuncakları hep amacına uygun oynuyo
YOk otizm falan benim oglym bunlari yapsa hic süphelenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?