• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otizm annesi varmi banada yardimci olurmusunuz

Sizin konunuzu daha önce okumuştum,kesinleşti mi otizmli olduğu,burada çok sayıda otizme ilgili başlik var onları önce bir okuyun isterseniz. faydasi olur diye düşünüyorum

Sizin konunuzu daha önce okumuştum,kesinleşti mi otizmli olduğu,burada çok sayıda otizme ilgili başlik var onları önce bir okuyun isterseniz. faydasi olur diye düşünüyorum
Evet kesinlesti amq esim ve ailesi bir turlu kabullenmiyor daha dogrusu kuruma goturdum otiz dedi cocuk doktorudq oyle psikyatriye gidin dedi ama esim burakmiyor o kadar tartisiyoruzki bosqnmaya esigine geldik ama inatlarindan vazgecmiyor

Konusqbiliyorlarmi
Her çocukta farklıdır bu kimi konuşur kimi konuşamaz benim oğlum şuan otizm şüphelisi aba dede baba gel gibi sesler cikariyr ama anlamlı değil küçük bebekler gibi topa vurunca gol diyor anlamlı bulduğum tek kelimesi ve 25 aylik gittiğim eğtim yerinde 3.5 yaşındaki atipik otizmli çocuk var gayet düzgün konuşuyordu ama ses çıktıları varsa içiniz rahat olsun bence konuşur diye düşünüyorum

Evet kesinlesti amq esim ve ailesi bir turlu kabullenmiyor daha dogrusu kuruma goturdum otiz dedi cocuk doktorudq oyle psikyatriye gidin dedi ama esim burakmiyor o kadar tartisiyoruzki bosqnmaya esigine geldik ama inatlarindan vazgecmiyor
İnşallah eşinizin bu inadı oglunuzun hayatına mal olmaz eşimde ilk beni suçladı telefon televizyon çok verdin diye sonradan biraz sakinlesti ve otizmli olmasa dahi egtime vericen diyip bir an önce başladık çocuklarımızda otizm olmasa dahi bi gerilik var bu AP açık belli eğtim almasının hiç bir zararı olmaz

Selam benim de 1 ay sonra 3 yaşında olacak oğlum var. 2022 yılında okula başlamak zorunda kaldı ve iyi ki başlamış okuldan otizm belirtileri olduğu söylendi. Oglum 4 aylıktan beri sürekli tv ve telefon da çizgi flimler izletti bakicimiz. Ve 2022 mart ayında özel eğitim e başladık. Ağustos ayindan beri de duyu bütünlemeye başladık.
Oglum iki gecedir ilk defa uykusundan uyandığında benim yanıma geliyor. Dünde özel eğitim esnasında ilk defa 30 saniye kadar dondu kaldı ve başladı ağlamaya...
Çocuk Psikiyatrisi atipik otizm dedi

Selam benim de 1 ay sonra 3 yaşında olacak oğlum var. 2022 yılında okula başlamak zorunda kaldı ve iyi ki başlamış okuldan otizm belirtileri olduğu söylendi. Oglum 4 aylıktan beri sürekli tv ve telefon da çizgi flimler izletti bakicimiz. Ve 2022 mart ayında özel eğitim e başladık. Ağustos ayindan beri de duyu bütünlemeye başladık.
Oglum iki gecedir ilk defa uykusundan uyandığında benim yanıma geliyor. Dünde özel eğitim esnasında ilk defa 30 saniye kadar dondu kaldı ve başladı ağlamaya...
Çocuk Psikiyatrisi atipik otizm dedi
Bakıcınızın böyle bir şey yapmasına nasıl izin verdiniz şuan şoka girdim 🤦🏻‍♀️

Benimde oğlum var 14 aylıkken ilk doktora götürdüm eşim asla kabul etmiyordu doktor otizm değil dedi ben bı sorun olduğunu biliyordum ama eşim sen kendin için git bı doktora dedi çocukta bişey yok sorun sende dedi ben yine ondan sonra da 5 defa doktora götürdüm her sene sonuç 5 yaşında otizm olduğu anlaşıldı inan çocuğunu en iyi bir anne bilir kalbinin sesini dinle

Benimde oğlum var 14 aylıkken ilk doktora götürdüm eşim asla kabul etmiyordu doktor otizm değil dedi ben bı sorun olduğunu biliyordum ama eşim sen kendin için git bı doktora dedi çocukta bişey yok sorun sende dedi ben yine ondan sonra da 5 defa doktora götürdüm her sene sonuç 5 yaşında otizm olduğu anlaşıldı inan çocuğunu en iyi bir anne bilir kalbinin sesini dinle
Ne gibi şüpheleriniz vardı?

Çocuğunla Aynı yaşta sağlıklı bir çocuk varsa tanıdığın onu eve getir kocan evdeyken. oyun oynayın birlikte aradaki farkı net anlar

Ben yeni üye oldum bende üyelere soru sormak istiyorum ama nerden yazılıyo yaa yapamadım bir türlü bende buraya yazdım valla

Back