Otistik çocuklar, doğuştan ateist

kesinlikle, nerde ateistlerin hakları, onlarda ateistlerden özür dilesin madem

adamın biride çıktı, o çocuklar cennete gidecek dedi, herhalde çok alkışlanmayı bekliyordu bu lafıyla
biride çıkıp çocukların tedavisiyle alakalı bi açıklama yapmıyor, size ne, neye inanıyor, cennete mi gidecek cehendeme mi, size ne

memkekette acayip absürd şeyler oluyo ya, gülüyorum artık napayım

nelere kafa yoruyorlar allahım o çocukların eğitimine ailelerinin maddi koşullarına yardım etmek gibi bir düşünce yok da din kaldı.sanane insanlar neye inanıyor ya da inanmıyor.ulan şu inanıyorum ben diye dolananlar var ya hepiniz yargılayıcı imansız olmuşsunuz haberiniz yok.bir tarihçi olarak yazıyorum canım Atam din ve siyaseti ne kadar ayırdıysa bu başımızdakiler o kadar birbirine karıştırdı.kimin neye inandığına taktılar kafayı ülkede o kadar sorun varken .sen sonumuzu hayır et yarabbim.

Bu beyefendi pek talihsiz bir açıklama yapmış, büyük laflar edecek insanlar 2 düşünüp 1 söylemeli.
Umarım sosyolog beyefendimiz en kısa zamanda hem otistik yavrularımızın ailelerinden, hemde ateistlerden özür dilerler.

ıyyyy
bu adamla aynı mesleği yapmak için mi okudum yani 4 sene??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…