Otistik çocuklar, doğuştan ateist

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898

Adana Otistik Çocuklar Sağlık ve Eğitim Derneği Başkanı Sosyolog Fehmi Kaya,''Otistik çocuklar doğuştan ateist, onları inançlı hale getireceğiz' açıklamasına istinaden Metin Uca güzel bir gönderme yapmış..

resimin üzerine tıklayın

Son düzenleme:
gelde çıldırma, bilim adamı mı şimdi bu, delirmemek işten değil

şuursuz
sosyolog muş ne anlar ki otistikten ateistten
ne psikolog, ne psikiyatr ne de ilahiyatçı

iyi ki bu çocuklara şeytan çıkarma ayini yapacaz dememiş o da olabilirdi

bu adam nasıl dernek başkanı olmuş onu daha çok merak ediyorum

otistik aileler bu adama nasıl katlanıyor o dernekte, umarım bu ailelerde bu adam gibi düşünmüyordur, vay hallerine yoksa o çocukların

onlar da bilmiyodur ki, bu adamın sözüne bakıp neler düşüncekler kimbilir
çocukları mahvediyorlar

adamların tek ilgilendikleri insanların hangi dine mensup olduğu, otistiklerin bile, malesef bu zihniyet hiçbir zaman değişmeyecek, hiç ümidim yok

komik ve acınası, içler acısı. çocuklardan çeksinler ellerini artık yeter ya. sosyologa bak çay demle.

Son düzenleme:
Ağzımı bozdurup beni çizgimden işte böyleleri çıkarıyor hakim bey :)) açtırma efendi benim ağzımıı !!! benim eğittiğim bir otistik senin belkide bilmediğin bir şeyi yapıyor vede üzerine -AMİN- diyor sen -EZAN- OKU DESEM KAÇ SATIRINI BİLİRSİN !

Bazen bir şey okuduğumda doğrudan çıkışa basıp pc yi de kapatacak kadar sinirleniyorum.

Bu konuda hassasım ve bela okumak istiyorum sizin gibi tuhaf yaratıklara.

Siz atesist olduklarını düşünün bende doğuştan cennetlik .

İyiki sen pc yi kapatmak istiyorsun Ausum. Ben direk yumruk, tekme, kafa dalmak istiyorum.
Bu ne yahu. Dinden bihaber olacak ki amansız hastalığı olan insanların öldüklerinde şehit mertebesinde olacaklarını bilmiyor.
Provake olduğunu düşündürecek kadar talihsiz aptalca bir düşünce.

Az önce şu cevabı verdikten sonra aynen o dediğini yaptım Aus ,bilende konuşuyor bilmeyende.Otistikleri eğitmenin yolu varda bunlar için hiç umut yok be güzelim:) yani tabiri caiz ise-Umutsuz Vak'a- bunlar...

Her şeye dini karıştırmayı ne zaman bırakacaklar acaba. Ne zaman inançlarımız bizimle inandığımız arasında kalacak? Ben göremeyeceğim sanırım o günleri.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun!

Oradaki çocuklar kadar çalışmıyo beynin be sosyolog Seni kim dernek başkanı yapmış, büyük hata yapmış

Oradaki çocuklar kadar çalışmıyo beynin be sosyolog Seni kim dernek başkanı yapmış, büyük hata yapmış

Şimdi benden yana hiç alışık olunmayan bir tarzı hakketmedimi bu şahıs ..Kısaca canım; Koyunun olmadığı yerde Keçi Abdurrahman Çelebi..

Otistik çocukların beyninde "din alanı yok"muş. Şimdi burada "boş kafalı" demeye getiriyor. Farkında ya da değil Ateistlere hakaret ediyor. Fazıl Say nasıl yargılanabiliyorsa bu adamda yargılanmalı!

"Allah alanlı" az kullanılmış beyni olan? Şu aralar iyi satar.

Yok maalesef Nurten onlar bazılarının görüş alanı içine girmiyor canım :114: ama dediğin gibi iyi satarsöylenecek çok şey var aslında da da.....

bu şahıs o dernek başkanlığına nasıl getirilmiş merak ettim doğrusu... ve hala dernek başkanı bu adam sanırım?

Başkanın bahsettiği Allah alanlı insan tipini buldum.

[video=youtube;MuA2SQCGAIo]http://www.youtube.com/watch?v=MuA2SQCGAIo[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…