- 19 Temmuz 2022
- 11
- 10
-
- Konu Sahibi birgunelbet
Evet de nikahlı bile olsa kim ister ki başkasında görüntüsü olmasınıOtele girerken resmi nikahlı değil miydi?
Nikahsız da olabilir elbette pnu demek istemedim de nikahlı kari koca odasına kamera koyulsa ne olur, insanlar sevişiyor sonuçtaEvet de nikahlı bile olsa kim ister ki başkasında görüntüsü olmasını
Giriliyor "bazı" otellereTc siz zaten otele girilmez. 2 yıl önceki mevzu nerden aklına takılmışvalla ne diyelim kamera zor öyle şeyler. Gereksiz takıntı
Evet şuan boşanma aşamasında olduğu için aklına sürekli farklı şeyleri takıyor ben de sorun olsa şimdiye kadar olurdu dedim ama içi rahatlamadı o yüzden belki daha fazla kişiden duyarsa rahat eder diye düşündümKonuda endişelenen kişinin "evli arkadaşınız" olduğuna emin misiniz?
Yok takılmıyor ama çevremizde illa takılan vardır olsaydı bunca zaman heralde biri görürdü gibi geliyogüncel seks videolari yükleyen platformlarda takılıyorsa kokusu çıksa bilirdi ama öteki türlü nereden bilecek?
Kusura bakmayın oturmayan şeyler var konuda. Boşanma aşamasında ki eşinden şüpheleniyor olmasın kamera konusunda?Evet şuan boşanma aşamasında olduğu için aklına sürekli farklı şeyleri takıyor ben de sorun olsa şimdiye kadar olurdu dedim ama içi rahatlamadı o yüzden belki daha fazla kişiden duyarsa rahat eder diye düşündüm
Ama buradaki bazı kişilerde asıl sorudan bambaşka yerlere çektiler konuyu
Yok ben değilim tehdit edilmiyorum ama fikriniz için teşekkür ederimBence bu arkadaş sizsiniz. Gizli gizli ceviz kırdınız. Şimdi otel odası görüntülerinizle tehtit ediliyorsunuz. Savcılığa gidin
Hayır hayır ortada hiç bir şantaj falan yok konu tamamen yazdığım gibi arkadaşımın kafasındaki bir kaygı ki zaten kendisi cidden her konuda durup durup kafaya takan kaygılı biridir. Ya şu hastalığım varsa falan gibi sürekli düşünürYada eski eşiniz şantaj yapıyosa onu da şikayet edin. Neden çekiniyosunuz korkuyosunuz ki
Bence de tehdit yok. Lakin evlendiniz ya da evlilik oncesi endiseleriniz var. Diger olasilik da memur olacaksiniz ve sicil arastirmasinda cikmasindan korkuyorsunuz.Yok ben değilim tehdit edilmiyorum ama fikriniz için teşekkür ederim
Soru aslında sadece konudaki gibi ama herkes altında başka bir şey aradı şaşırdım neden konudaki soruya cevap vermek yerine başka tahmin yürütülür ki cevaplamak istemiyorsanız da hiç bişey yazmadan neden devam edilmez ?Bence de tehdit yok. Lakin evlendiniz ya da evlilik oncesi endiseleriniz var. Diger olasilik da memur olacaksiniz ve sicil arastirmasinda cikmasindan korkuyorsunuz.