Otelde kamera var mıdır

birgunelbet

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
11
10
Hanımlar arkadaşım bundan iki yıla yakın zaman önce eşiyle büyük bir şehirde otelde kalmış.
Günlük ev tarzı değil ama büyğk bir otelde değil bir apartmanı komple otel yapmışlar otelin instagram Google sayfası falan varmış ve girişte tc istemişler.
Şimdi bu kız normalde de kaygılı biri internette bazı otellerde kamera olabileceği haberini görünce endişelenmiş. Odaya ilk girince etrafa da iyice bakmış ama şimdi yine aklına takıldı
Sizce odada otel sahibinin veya çalışan/ başka müşteri koyduğu gizli kamera olabilir mi?
Ve olsaydı bile bu zamana kadar kokusu çıkmaz mıydı orda burda paylaşılsa illa görülmez miydi ? Bu saatten sonra sorun çıkar mı sizce?

Evet de nikahlı bile olsa kim ister ki başkasında görüntüsü olmasını
Nikahsız da olabilir elbette pnu demek istemedim de nikahlı kari koca odasına kamera koyulsa ne olur, insanlar sevişiyor sonuçta

Kamera var mı yok mu kimse bilemez ama eğer varsa 18+ sitelere satmak içindir ve milyonlarca video arasından birilerinin görüp tanıyıp kendilerine ulaşmaları aşırı düşük bir ihtimal.

Ha otel görüntüyü yollayıp şantaj yapar mı derseniz yapamaz, hem büyük suç hem de evli insanlar yayarsaniz yayin deyip kesip atarlar zaten ve bu yüzden bu ihtimal de yok.

güncel seks videolari yükleyen platformlarda takılıyorsa kokusu çıksa bilirdi ama öteki türlü nereden bilecek?

Konuda endişelenen kişinin "evli arkadaşınız" olduğuna emin misiniz?
Evet şuan boşanma aşamasında olduğu için aklına sürekli farklı şeyleri takıyor ben de sorun olsa şimdiye kadar olurdu dedim ama içi rahatlamadı o yüzden belki daha fazla kişiden duyarsa rahat eder diye düşündüm
Ama buradaki bazı kişilerde asıl sorudan bambaşka yerlere çektiler konuyu

Kusura bakmayın oturmayan şeyler var konuda. Boşanma aşamasında ki eşinden şüpheleniyor olmasın kamera konusunda?

Yada eski eşiniz şantaj yapıyosa onu da şikayet edin. Neden çekiniyosunuz korkuyosunuz ki

Yada eski eşiniz şantaj yapıyosa onu da şikayet edin. Neden çekiniyosunuz korkuyosunuz ki
Hayır hayır ortada hiç bir şantaj falan yok konu tamamen yazdığım gibi arkadaşımın kafasındaki bir kaygı ki zaten kendisi cidden her konuda durup durup kafaya takan kaygılı biridir. Ya şu hastalığım varsa falan gibi sürekli düşünür

Yok ben değilim tehdit edilmiyorum ama fikriniz için teşekkür ederim
Bence de tehdit yok. Lakin evlendiniz ya da evlilik oncesi endiseleriniz var. Diger olasilik da memur olacaksiniz ve sicil arastirmasinda cikmasindan korkuyorsunuz.

Bence de tehdit yok. Lakin evlendiniz ya da evlilik oncesi endiseleriniz var. Diger olasilik da memur olacaksiniz ve sicil arastirmasinda cikmasindan korkuyorsunuz.
Soru aslında sadece konudaki gibi ama herkes altında başka bir şey aradı şaşırdım neden konudaki soruya cevap vermek yerine başka tahmin yürütülür ki cevaplamak istemiyorsanız da hiç bişey yazmadan neden devam edilmez ?

Eğer olsaydı sadece arkadaşınızın değil başka bir sürü kişinin görüntüsü olurdu ve internete yüklenseydi siz görmeseniz bile diğer görüntüsü olan kişiler görürdü ona göre işlem falan yapılır illaki duyulurdu bence yani bende bu saatten sonra sorun olacağını sanmıyorum hep kaygılı biriyse bu konuda kendini dizginlemeyi bi şekilde öğrenmesini tavsiye ederim psikolog mümkünse gidebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…