• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OTELDE AKŞAM YEMEĞI

Zıkkımın Kökünü ye.. Biz K*çımızı yırtıyoruz Virüs var evdekalın diye sizin gibi benciller hala saçma sapan şeyler derdinde. 1.Hastalar var Dr gidemiyor 2 Ülke ekonomisine zarar veriyorsunuz 3 doktorlar Evlerine gidemiyor... 👍 Karantinaya Uymayanlar Cehennem in dibine gitsin..

1 mayis cok erken bencede dışarı çıkmak için tabi çok büyük pozitiflilikte konusuyorum umarim düzelir ve siz eğlencenizi yaparsiniz o gun.

Valla turkiyede polis cok ciddiye almıyor sanirim ama benim yasadigim ulkede karantinayi bozanlar tutuklaniyor polis mahalle mahalle site site geziyor bugun kedilere yemek vermeye ciktigimda devriyeye denk geldim zor kaçtım içeri.

1. Sütü, nişastayı, unu, şekeri, yumurtayı ve kakaoyu bir tencerede orta ateşte pişirelim.
  2. Fokurdamaya başlayınca vanilya ekleyip iyice karıştıralım ve altını kapatalım.
  3. Sonra, pastanın kolay çıkması için kare borcam tepsinin tabanını hafifçe ıslatalım.
  4. Bisküvileri süte batırıp tepsinin tabanını kaplayacak şekilde bir sıra dizelim.
  5. Üzerini kaplayacak kadar sıcak muhallebiden dökelim.
  6. Sonra yine bisküvileri süte batırıp muhallebinin üstüne bir sıra bisküvi dizelim.
  7. Üçüncü sıra bisküviden sonra kalan muhallebi ile üzerini kapladıktan sonra soğumaya bırakalım.
  8. Pastamız soğuduktan sonra hindistan cevizi ile "iyi ki doğdun evimin dirreği" yazıp eşimizle afiyetle yiyelim
Bakın tarifte verdim şimdiden afiyet olsun doğum gününüz Evde kutlu olsun

Ayni dünyada yasamiyoruz galiba. Ucuslar iptal oluyor, dukkanlar kapatılıyor, 65 yas üstüne sokaga cikma yasağı uygulanıyor,insanlar cikmaya korkuyor. Vakalar artarsa belki yarin obur gün daha cok kısıtlama olacak.

Kutlamayı bosverin, evde bir kek ve çay yeterli bence.

Benim eşimin de 1 Mayıs doğum günü ama bu sene için bir organizasyon aklımın ucundan bile geçmiyor.

1. Sütü, nişastayı, unu, şekeri, yumurtayı ve kakaoyu bir tencerede orta ateşte pişirelim.
  2. Fokurdamaya başlayınca vanilya ekleyip iyice karıştıralım ve altını kapatalım.
  3. Sonra, pastanın kolay çıkması için kare borcam tepsinin tabanını hafifçe ıslatalım.
  4. Bisküvileri süte batırıp tepsinin tabanını kaplayacak şekilde bir sıra dizelim.
  5. Üzerini kaplayacak kadar sıcak muhallebiden dökelim.
  6. Sonra yine bisküvileri süte batırıp muhallebinin üstüne bir sıra bisküvi dizelim.
  7. Üçüncü sıra bisküviden sonra kalan muhallebi ile üzerini kapladıktan sonra soğumaya bırakalım.
  8. Pastamız soğuduktan sonra hindistan cevizi ile "iyi ki doğdun evimin dirreği" yazıp eşimizle afiyetle yiyelim
Bakın tarifte verdim şimdiden afiyet olsun doğum gününüz Evde kutlu olsun
Dogum gunumde bu pastayı bana hediye olarak yapabilirsin reis😂🍧

Herkes evinde eşiyle başbaşa kutluyor ortada böyle bir durum varken lütfen tehlike li şeyler yapmayın .Evinde kal bu senede ölmezsin ayıplanmazsın sağlık daha önemli...

Bir yaspasta yap evde kutla istersen önem veriyorsan doğumgününe yalnız Mayıs ayındakini simdi düşünüyorsan sen çabuk yaşlanır kirisirsin demedi deme ...relaks ol biraz

Cogunluk coronodan bahsetmis ama siz zaten bunu sormuyorsunuz. Oteli arayıp konuşmanız lazım acaba servis açık büfe mi tabüldot mu vs.. bir de ortamini görmeniz lazım. Bence illa otek diye tutturacağınıza şık bir restaurant ya da cafe olabilir. 1 Mayısa daha var simdiden plan yapmayın aksi bir durum olursa üzülüdsünüz

Geleceğe dair şu kadarcık umudum olsa yeterdi.. Yaşam enerjinize tüm dünyada yaşanan ölümcül salgını yoksayarak kendi kişisel kutlamanıza 1 ay önceden plan yapıp uyuyamamanıza hayran kaldım. Kinaye yapmıyorum.

Back
X