OTELDE AKŞAM YEMEĞI

monarosa352

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
432
133
23
24
Merhaba bayanlar pek aklımin ermediği bi işte yardiminiza ihtiyacım var. Millet koronayla boğuşuyo senin derdine bak diceksiniz.
Allah ın izniyle bunlarıda aşıcaz en kısa sürede.
Soruma gelicek olursak eşimin 1mayis doğum günu ve ben dogum gunu gibi kutlama vs.. önemseyen bir insanım ve planlı bi insanim herseyimi aylar öncesinden planlayip not alan biriyim ondan bu kadar erkenciyim. Geçen dogum gununde evde guzel organisayon yomistim kendim çesit cesit ikramlar cok guzel susler ve arkadaşlari gelmisti.
Bu yıl sade ve şık birsey ypmak istiyorum yaşadigim sehirde cok fazla lüks restorant yok bu şehrinde yabancisiyim uzaklarda bi yer bulupta ayarlayamam evimin yakininda 4yıldızlı bir otel var bu otelde akşam yemegi yiyip pasta kesip evimize donelim istiyorum nasıl masa rezervadyon edebilirim? Oteli mi aramam gerek ve pastayi dıştanmi getireyim onlar hazırlarmi? takintili bi insanim gecenin saat 1bucugu aklima takildi uyuyamadim Nasıl oluyor bu işler?

Öyle bir zamandayız ki yarınımızdan şüphe içindeyiz. Mayıs’a kim öle kim kala..
O zamana kadar inşallah şu bela başımızdan giderse telefonla birkaç gün öncesinden rezervasyon yaptırırsınız. Pastanızı da yanınızda götürüp servis ettirirsiniz oldu bitti.

Benim başka birşey dikkatimi çekti 1 mayıs işçi bayramı değil mi ya?! Ya organizasyon vs. o gün çalışmıyorsa

Madem ki bu konularda hassas ve özenlisiniz, siz bu sene icin de evde plan yapin. Iptal olma olasiligi yüksek, son dakika sizi üzüp iki ayaginizi bir pabuca sokmasin. Hatta süs vesaire ayarlayacaksiniz simdiden temin edin. Durum iyiye degil kötüye gidiyor.

Ama sorunuzun cevabi; evet oteli ariyorsunuz. Istediginiz detaylari paylasiyorsunuz. Kimi otel bu ise cok sicak bakar, kimisi ugrasmak istemez.
Pasta da yine otele bagli. Kendileri yapabilir, kendi anlasmali pastanesinden alabilir veya sizin getirmenizi isteyebilir.

1 mayısta restaourantlar açık olacak mı o bile belli değil. Bence bir iki hafta geçsin duruma göre karar verin. Olmadı bi pasta alıp evde kutlarsiniz

Bence bekleyin okulların sınavların düğünlerin iptal edildiği bir zaman dilimindeyin dereyi görmeden paçaları sıvamayyın lütfen

Şu zamanda bunu düşünecek kadar keyfiniz varsa helal olsun bi ben mi abartıyorum durumu acaba
Bildigim kadarıyla cafe ve restorant tarzı yerlerde oturma alanları kaldırıldı yasak geldi diye hatırlıyorum yanlışmıyım
Tahminimce zaten o zamana vaka sayısında artış olacağı için bi çok şey kısıtlama gelecektir insanımız evinde durmadığı için yayılım fazlalasacaktir bence planı ona gore yapin

1 mayisa ortalik duzelmez. siz evde plan yapmaya baslayin, başbaşa. internetten uzerinde resimleriniz olan mumlar siparis verebilirsiniz mesela

Doğum günü kutlamasını erteleyin.
Ne çok insanın düğünleri iptal oldu, nişan törenleri vs.
Bakın düğün diyorum, haftalardır belki de aylardır senelerdir planının yapıldığı bir organizasyon.
Kimse bu durumdan hoşnut değil. Ama insan ömründen önemli şey var mı, kutlamaymış düğünmüş hepsi bir anda siliniyor.
En kötü seneye kutlarsınız. Allah ömür verdiği sürece, lütfen sağlığınızı riske atmayıııın

Hay senin derdini s..sevsinler...
Ozamana hayatta kalabilecekmiyiz endisesi yerine pastami disardan mi alsam orami verse endiseleri,oda guzelmis...
Rahat nefes almak,saglikli olmak sevdiklerinle birlikte olmak en buyuk kutlama degil mi?Bu senede kutlamayın yada evde aranizda kutlayin.Hayat eve sigar.#evdekal

Bu dönemde nasıl dışarda yemek düşünebilirsiniz? Ekmek bile almıyoruz evde kendimiz yapıyoruz. Bence evde yemek yapın bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…