- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi melekeskisi
-
Sigortalı olan 1000 tl fazla idi ve tutarın yüzde yetmişini iade ediyorlardı. Ben de kesin giderim gözüyle bakınca o kadar para vermedim. Bunu gerekçe göstereceğim ama bizi bağlamaz diyeceklerdir. Tüketici Hakkı'mı da kullanamam sanırım bu koşullarda.Ah.. 20 lira fazla verip sigortalı yaptırsaydınız keşke.
Uçuşlar nasıl iptal oldu anlamadım ki. Bunu gerekçe gösterebilir misiniz acaba?
Sigortalı olan 1000 tl fazla idi ve tutarın yüzde yetmişini iade ediyorlardı. Ben de kesin giderim gözüyle bakınca o kadar para vermedim. Bunu gerekçe göstereceğim ama bizi bağlamaz diyeceklerdir. Tüketici Hakkı'mı da kullanamam sanırım bu koşullarda.
Genel kural dediniz ya, acaba benimkini de kapsar mı? Ne kadar iadesiz paket olsa da keyfiyetten iptal durumum yok çünkü.Genel kural, 1 ay öncesinde koşulsuz iade yapıp paranızın %100 ünü geri alabilirsiniz
Son 3 günde yapılan iptallerde otel ücreti geri ödenmez
Sizinki için gecerli degilsede gecerli bir mazeretiniz var anlatın durumu iptal yapmıyorlarsada sorunu onlar çözsün
Tur şirketinden değil direk kendi internet sitesinden aldım. Sigortalı sigortasız diye değil iptal edilebilir edilemez diye paketleri var. Fiyat aralığı da 1000tl ve yüzde yetmişi iade ediyordu. Malesef.Nereden ayarladiniz bilmiyorum ama su bilindik turlarda fark 50 tl ancak oluyor...1000 ne ya tuh :/
Tüketici haklarını iyi oku. Alınmamış hizmete erken iptalde kendilerine göre koşul koyamazlar.Tur şirketinden değil direk kendi internet sitesinden aldım. Sigortalı sigortasız diye değil iptal edilebilir edilemez diye paketleri var. Fiyat aralığı da 1000tl ve yüzde yetmişi iade ediyordu. Malesef.
Araştırma içindeyim ama direk bu konuya yönelik kaynak bulamadım.Tüketici haklarını iyi oku. Alınmamış hizmete erken iptalde kendilerine göre koşul koyamazlar.
Genel kural dediniz ya, acaba benimkini de kapsar mı? Ne kadar iadesiz paket olsa da keyfiyetten iptal durumum yok çünkü.
72 saat once ararsaniz. Tarihleri degistirebilirsiniz. 20 tl verip sigorta yaptirdiysaniz iptal bile edebilirsinoz diye biliyorum.Günaydın hanımlar,
Kasım ayında Temmuz ayı için Antalya'da bir otelde erken rezervasyonla tatil satın aldım. Havaalanından bizi karşılayacak ve tekrar havaalanına bırakacak araç paketinin ücretini de ödedim. Uçak biletlerimi de satın aldım. Ama beklenmedik bir şekilde firma uçuşlarını iptal etti. Şu an Antalya'ya sadece aktarmalı gidebiliyorum ve giderken 8 saat dönerken 12 saat havaalanında beklemem gerekiyor. 2 yaşında bir çocuğum var ve bu şartlarda asla uçak yolculuğu yapamam, karayolu da 20 saat sürüyor. Bu şekilde de gidemem.
Yarın oteli arayacağım ama iptal edilemez rezervasyon yaptırmıştım. Ücreti iade edeceklerini sanmıyorum. Paramı çöpe de atmak istemiyorum.
Sizden ricam böyle bir durumla karşılaşan var mı, ya da tatili başka birine satabilir miyim? Neler yapılabilir?
Şimdiden teşekkür ederim. Bir daha asla erkenden tatil hayallerine girmeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?