• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otel kayıtları

nslhn024

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
334
189
18
Merhaba bu konu bikaç gün önce acılmıştı ama benim sormak istediğim başka bir durum var. Şuan bir arkadaşım var ve atanmak üzere tercihlerini her şeyini verdi güvenlik soruşturması kaldı tek. Üniverste zamanında ve şu yakın zamanda erkek arkadaşıyla birlikte oteldee kaldı bana sordu bir şey olurmu önüme çıkarırlarmı diye bende emin olamadığım için size danışmak istedim bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen kız paronayak oldu resmen şimdiden teşekkürler

Bilmiyorum ama sanmam. Sevgilisinin bir sabıkası falan varsa belki sorun olur ama öbür türlü pek mantıklı değil.

Öyle şey olamaz diye düşünüyorum. Biriyle aynı odada kalmak ne gibi bir suç unsuru olabilir ki. Varsa da gerçekten büyük bir şok içine girerim. Türkiyede ne tacizciler ne adamlar okullara müdür diye atanıyor. Rahat olsun bence

Merhaba bu konu bikaç gün önce acılmıştı ama benim sormak istediğim başka bir durum var. Şuan bir arkadaşım var ve atanmak üzere tercihlerini her şeyini verdi güvenlik soruşturması kaldı tek. Üniverste zamanında ve şu yakın zamanda erkek arkadaşıyla birlikte oteldee kaldı bana sordu bir şey olurmu önüme çıkarırlarmı diye bende emin olamadığım için size danışmak istedim bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen kız paronayak oldu resmen şimdiden teşekkürler
Emniyet ve tsk da elenme sebebi olabiliyor ama digerlerinde sikinti yok

Valla ben de erkek arkadasimla otelde kalmak istiyorum ama bunun korkusundan yapmiyorum. Bu ne sacmalik ya. Ben yapmasam da umarim yoktur oylr bi sey.

abartmayin ya bu kadar da degil sadece ev adreslerine gidip bakiliyor cevreye soruluyor.sabikasina falan bakarlar ama kalkip otelde biriyle kaldi diye de elenmez

Sorun olmuyor. Otelde kalip atanan insanlar taniyorum bosa evham yapmayin

Erkek arkadaşımla(şuanki eşim) biçok otelde kaldık,iki defa da güvenlik soruşturması geçirdim,bi problem yaşamadım ama benim en son atamam 2011 de oldu,şimdi de bişe değiştiğini sanmıyorum boşuna kaygılanmasın bence.

Kayıtlar tutuluyor canım 5 yıl kadar çünkü siz oraya kimliğinizi verdiğinizde polis gbt sorgulamazı yapıyor.Bana polis bir arkadaşım demişti.Şuan ki siyasi dönemden dolayı herşeye bakıyorlar.İnşallah çıkmaz atanır arkadaşınız

Back