Ötanazi yaptırmak sizce bir kurtuluşmu....

Nargile

Yaş sadece bir sayıdır💜🎀
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
658
34
623
ısviçre'de hasta,yatağa mahkum veya sakat olan insanlar
kendi istekleri doğrultusunda ötanazi ile hayatlarına son verdirebiliyorlar.Yani bu tamamen yasal olarak yapılıyor.
Peki bu sizce bir kurtuluşm mu ?

ışte ötanazinin son örneği...

Karısıyla birlikte ötanazi yaptırdı

Tanınmış ıngiliz orkestra şefi Sir Edward Downes ile karısı, ısviçre'de ötanazi yaptırarak hayatlarına son verdi.

Çocuklarının bugün yaptıkları açıklamaya göre, hemen hemen kör ve kısmi işitme kaybı bulunan 85 yaşında Edward Downes ile kanser olan 74 yaşındaki karısı Lady Joan, hayatlarını birlikte sona erdirmeye karar verdi.

Independent gazetesinin haberinde, "sağlık problemleriyle uğraşmaktansa ölmeyi tercih eden" yaşlı çifte 10 Temmuzda ötanazi yapıldığı belirtildi.

Ailenin açıklamasında, "Ebeveynimiz Edward-Joan Downes'in ölümünü üzüntüyle bildiriyoruz. Birlikte mutlu geçen 54 yıldan sonra ebeveynimiz hayatlarını sona erdirmeye karar verdi" denildi.

Lady Joan'ın balerin olarak kariyerine başladığı, koreograflık ve TV yapımcılığı yaptığı belirtildi. ısviçre'de yardımla intihar yasal olduğu için, ölmek isteyenler bu ülkedeki kliniklere başvuruyor.

Alıntıdır...

ınsanın hayatı boyunca vereceği en zor karar bence...
Ötenazi isteyen hastalara hak veriyorum aslında...Hastanelerde yataklarda sürünüp en yakınlarına yük olmak istemiyolardır.Ama benim öyle bi yakınım olsa ve ötenazi istese ne tepki veririm emin değilim :1no2:

ötanazi bu hayattan kurtulustur belkı ama ahıret ıcın cehennemdır.ıntıhar edıyorsun resmen.bu da cok buyuk gunahtır.benceeeeeeee...

yerinde olsaydım diyerek kınamaktan mana bulmaktan çok korkarım...çünkü böyle yaptığım zaman daima başıma gelmiştir...başıma gelecek olsa ötenazi intihara girdiğinden günah olduğuna inandığım için o zaman ki ruh halime göre değişkenlik gösterir demek istiyorum...

çok zor bir durum kimsenin başına gelmesin:Saruboceq:...babam yatalak oldu ama ölümü düşünmedi...ayağa kalkması bir mucize oldu:Saruboceq:

Her ne kadar bu dünya için kurtuluş olarak görünse de, Biliyoruz ki değil...

Rabbim kimseyi o durumlara düşürmesin.

Hayatta her şey insanlar için, ısyan etmemek, Allah' ın verdiklerine her zaman şükretmeyi bilmek gerekir.

Elbet vardır bir hikmeti şer gördüğümüz her şeyin.

Ötenazi ıntihardır ve intihar kurtuluş yolu değildir, aksine ...

Onların pisikolojisini anlamak tabiki de çok zor ne hissettiklerini ve nelerin onlara bu kararı verdirdiğini bilmiyoruz.
Rabbim herkese hayırlı ölüm versin....

Son düzenleme:
ALLAH kimseye kendi ölümünün kararını vermekle,imtihan etmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…