Cilt Bakımı Ürünleri Otacı mı Rosense mi ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Rosense Çok aĞır kokuyor ÇÜnkÜ natural otcı ıse natural deĞıl kokusu daha hafıf ben gÜl kokusu sevmeyen bırı olarak rosenseyı kullanamam o yÜzden otacı aldım...
Bu arada rosense 8 lıra
otacı 2,50

Rosense in gülsuyu tamamen doğal, o nedenle ağır bir gül kokusu var ama çok iyidir. ben Rosense diyorum. =)

rosense canm o %100 doğal istersen nettnde araştır ama çokk üzel hakiki gül suyua.s.a.s.

bende rosense diyorum kokusu güzel değil çünkü doğal ama bende çok işe yaramıştı hala da kullanıyorum cilde parlaklık veriyor.. o yüzden rosense diyorum hihoyyyt

Yardımlarınız için teşekkürler hanımlar. Peki bu gül suyunu her yerde bulabilirmiyim ? Ben Danimarka da kaldığım için bilmiyorum, maalesef burada satılmıyor. Bu nedenle sizlerden yardım istedim.

Teşekkürler

sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab Evet bencede rosense çok iyi bi ürün..

Yardımlarınız için sağolun. Peki Rosensenin Temizleme sütü ve köpüğü, Göz kremi, nemlendirici yüz kremi vs. bütün bu ürünlerini de tavsiye edermisiniz ?

Yardımlarınız için sağolun. Peki Rosensenin Temizleme sütü ve köpüğü, Göz kremi, nemlendirici yüz kremi vs. bütün bu ürünlerini de tavsiye edermisiniz ?

Canım Rosense'in sadece Gülsuyu tamamen doğal...
Diğer cilt ürünlerinde Sadece gül özü var, ger kalan kimyasal içerik diğer sıradan ürünlerle aynı...

Fakat memnun olanlar da var, denemek istersen elbette dene ama doğal değil diğerleri, baştan söyliyim =)) :1rolleyes: a.s.

arkadaşlar otacı da iyi bir marka, ben şimdi defne sabubununu almayı düşünüyorum cildim yağlı çünkü.Sizce alsammı? çünkü doktorlar cildinize sabun sürmeyin diyorlar ama otacının sabunları doğal ve cilt için yapılmış.Almalımıyım sizce? yardımcı olursanız sevinirm

Teşekkürler arkadaşlar. Bu yaz izinde ROSENSE nin 4 kutu gülsuyunu alıyorum inşallah. Umarım 1 senelik için yeterli olur. İnşallah Konyada bulabilirim. Sitede hiç Konyalı yok mu bana yardım edebilecek ?

Danimarkada olduğunu sanmıyorum ama bende Rosense kullanıyorum. otacınınkinide hiç duymadım bilmiyorum bile.

Neden böyle birşey dediğini anlamadım ?
Danimarkada olmasam forumdan yardım istemem. Danimarka Türkiye gibi değil, istediğin herşeyi bulamazsın burada, her ürünü satmıyorlar, bunun içinde sizlerden yardım istiyorum ki, not alıp Türkiye vardığım zaman satın alacağım ürünleri. Buranın doktorları da Türkiyenin doktorları gibi herşeyden anlamazlar ki. Bakın mesela sizler kan grubunuzu biliyorsunuz, ben bilmiyorum doktora sordum söylemiyorlar gerek yok diyorlar, çünkü burada hazır kan varmış kimseden kan arayıp istemezler. Ben yalan söylemem ALLAHtan korkarım bacım.

Son düzenleme:

canım arkadaş öyle demek istemedi sanırım. "Danimarkada o dediğin ürün yok" demek istedi herhalde. "Sen orda değilsin" demek istememiş gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…