ben dün aldım domatesli olandan şuan yiyorum bakalım tok tutacakmı?yanında da yeşil çay içiyorum :)
Domateslini ben çok beğendim.Nasıl tok tutuyormu?
meraba hanımlar ben bu ürünü bulunduğum yerde nekadar büyük market varsa hatta eczanelere bile sordum ki gülümsediler bana tuhaf tuhaf ama ben bulamadım başka nerelere baksam acaba:uhm:
kızlar şimdilik iyi gidiyor gibi.otacı plus. yediğim yemeğin içine bir poşet döküp üzerine de bol sıvı içiyorum. hem porsiyonu azalttım hem de ekmeği kestim. ama açlık hissetmiyorum. bakalım.
slm arkadaşlar çayla çöple uğraşılmaz dünyadan haberiniz yok sanırım yeni bir cihaz var adı eximia ben ikinci seanstayım ilk seansımda 4 cm belden gitti inanılmaz ama mucize bir cihaz bir arkadaşım gazetede görmüş seren serengilin bu cihazla zayıfladığını söyledi bende inanmadım ama gerçekten 4 cm ilk senasta gitti ve bence bir araştırın gerçekten zayıflamak istiyorsanız acı yok vakit kaybı yok tek kelimeyle müthiş eximia üzerine başka cihaz yok ....opuyorumnanaktan
arkadaşlar dün migrosa gittim ama otacı brunch bulamadım,
internette de satılmıyor ve hiç bir yerde bulamadım,
açlığımı bastıramıyorum,2 aydır diyet yapıyorum,1 haftadır nasıl iştahım açıldı anlatamam,
maydonoz yedim,keçiboynuzu,nane koklama,chorium picolinat(4 gündür) ama cık
inanılmaz bir iştah var üzerimde,şu an neredeyse bilgisayarı yiyeceğim,ızdırapla dizginliyorum iştahımı
ne yapacağımı şaşırmış bulunuyorum
slm arkadaşlar çayla çöple uğraşılmaz dünyadan haberiniz yok sanırım yeni bir cihaz var adı eximia ben ikinci seanstayım ilk seansımda 4 cm belden gitti inanılmaz ama mucize bir cihaz bir arkadaşım gazetede görmüş seren serengilin bu cihazla zayıfladığını söyledi bende inanmadım ama gerçekten 4 cm ilk senasta gitti ve bence bir araştırın gerçekten zayıflamak istiyorsanız acı yok vakit kaybı yok tek kelimeyle müthiş eximia üzerine başka cihaz yok ....opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?