OTA-JINEMED FULYA TÜP BEBEKTE TEDAVİ OLACAKLAR BİR KEZ OKUYUN SONRA DÜŞÜNÜN!

bende ota jinemed e gidip her yönüyle memnun kalanlardanim.doktorumuz Münip Berberoğlugil idi gerek tecrübesi gerek ilgisi alakası Güler yüzüyle hayranlık bıraktı bizlerde.en ufak sorun olduğunda cebini arayabildim o an ulaşamasam bile kendiso mutlaka dönüş yapardı bana.3 gün önce transferimiz yapıldı bekliyoruz

Merhaba ben bu haftaiçi tedaviye başlayacağım ve tesadüfi olarak dr dikkatimi çekti bir bakayım dedim neler yaşamışsınız nasıl atlattınız kim bilir ama görüyorum ki şu an hamilesiniz Rabbim Azminizin karşılığını vermiş demek ki inşaallah sağlıkla alırsınız meleğinizi kucağınıza kendiliğinden mi oldu acaba yoksa tekrar tüp bebek yaptınız mı

Ne yazık ki bebeğime yine kavuşamadım,dilerim siz hayırlısı ile önce karnınıza sonra kucağınıza alırsınız.acıbademde genetik tanılı tüp bebek yaptırdık bu en son tedaviyi çok şükür gebelik oldu ama kısmette yokmuş devam etmedi.Bizim genetik sıkıntılarımız varmış DNA hasarı vs düşünülüyor ama onunla ilgili de bir şey bulunmuş değil.

Çok üzüldüm bu arada ben de tedavime bahçeci de başladım doktorlarından Ve ekipten memnunum inşaallah pozitif olur diye umut ediyorum olmazsa da burda devam etmeyi düşünüyorum. DNA hasarı dediğiniz sperm DNA hasarımı acaba ?

Hamilelik yaşamışsınız diye sizi teselli edemiyorum çünkü bunca zamanın sonunda hamile kalmak Ve bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok kötü bir acıdır diye tahmin ediyorum. Kaç haftalıkken kaybettiniz acaba ? Vücudun bazı insanlarda embriyoyu mikrop olarak görüp dışarı atabildiğini okumuştum onun da testi var baktırdınız mı ? Rabbim tez zamanda bu yolda çaba gösteren herkesin hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah

10. Haftada idi bebeğim kalbi durdu.Aslında dna hasarı üzerinde duruldu ama o da net değil .Benim de uğraşacak gücüm yok araştırmak bile istemiyorum .Benim 2. Kromozomumda bi bozulma olmuş ama bu da düşüşe sebep olmazmış.En son sperm DNA hasarı var mı yok mu diye bakılacak ama onun için de Vakit bulamadık .Bir de o kadar Yorgunum ki psikoloji olarak ne yapmam gerektiğini bile bilmiyorum .Sadece genetik doktorun önerdiği embriyoya mikroarray testi yapılabilirmiş.diğer konu hamileyken yapılan iğneler, kan sulandırıcılar hatta lenfosit aşısı ne varda yaptık yine de kısmet olmadı

Bir de genetik açıdan bakın bakalım embriyolara belki bu sefer sonuca ulaşırsınız vazgeçmeyin ama Psikolojik destek alabilirsiniz

Merhaba yazınızı üzüntü içerisinde okudum 2 denememi yapacağım başka bir merkez arayışına girsemmi diye düşünürken Teksen hocaya rastladım internette acaba gidip görüşsem mü derkne yazınızı gördüm asla gitmem teşekkür ederim bilgileriniz için ben yine ilkini denediğim merkeze devam edeceğim .bu satırları yazalı çok olmuş şuan nedir son durumunuz umarım güzel sonuçlar almışsınızdır

Bn 2 kez farklı merkezde denedim olmadı. 3.de Teksen bey e gittim tavsiye üzerine.Ve gerçekten mükemmel bir Dr.Herseyle tek tek ilgilendi.Güzel bir hamilelik geçirdim ve bebeğim şuan kollarımda Allah şükürler olsun iyiki ona gitmişim %25 bebegin olur demisti bana ve o merkezde ilk denememde oldu .Gözüm kapalı önerebileceğim tek Dr. Ayrica o yazıyı bende gitmeden önce okumuştum ve çok tereddütlerim vardı.Yazıda çok para lafı edilmiş kandirilnaktan bahsedilmiş ama o Dr para aç ı olabilecek son Dr bence.Zaten hastanenin sahibi. A asl41

Son düzenleme:
Geçenlerde bizde ücretsiz ön görüşme için gittik, doktoru ve tedavi planını beğendik ancak sanki hastalara yolunacak kaz gözüyle bakıyorlardı. SGK raporum olmasına rağmen ilaçlar hariç 16bin₺ lik fiyat çıktı, embriyo dondurulması için aldıkları ücret haricinde çözümleme ve transferi için 3500₺ ek fiyat isteniyor, ancak gözümüze çarpan şu da vardı ki o gün oraya tedaviye veya ücretsiz ön görüşmeye gelen çok çift vardı bu kadar tercih edildiğine göre belki işlerinde başarılı da olabilirler, bu arada Şişli kolan hastanesi ve doktor bulat Aytek şık hakkında bilgisi veya tecrübeleri olan arkadaşlarımız biraz bilgilendirme yapabilirler mi acaba?

Bu açıklama için teşekkür ederim. Umarım şu vakte kadar yavrunuza kavuşmuşsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…