- Konu Sahibi suleyuksel
Bende çok üzüldüm canım Allah karşına iyi niyetli namuslu insanlar çıkarsın inşallah.Bide cgh yerine mikroarray diye Bi test varmış bu daha çok geni inceliyormuş.
meraba aycan nasılsın neler yapıyosun bi gelişme varmı sizde? bizim normal spermtestinde yuvarlak çıkmıştı .. kan tahliline göre nebido igne yazıp yazmayacagımı söyleyecegim demişti şimdide hiç bahsetmemiş igneden yazmadı yani igneyi heralde sonra yine kan verdik sonuçada dr..şöyle yazmış Gönderdiğiniz sonuçlar istediğimiz düzeylere yaklaşmış görünüyor. Tedavinizi aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. Spermiyogram testinizi 1 ay sonra tekrar yaptırıp buradan bana yazın. İlaçlarınızı sonuçlar çıkıp ben yorumlayana kadar bırakmayın lütfen.nasıl sence sizin nasıldı sonucunuzz?? bir soru daha sence spermi şuanki testi cevapladıktan sonra 1ay sonramı yoksa tahlili verdimiz günden sonra 1 ay sonramı vermeliyiz kafam karıştı çünki 2hafta sonra cevapladı şimdide 1 ay sonra diyor arada 18 gün fak var eşim farklı anlıyo ben farklı oyüzden birde sana soruyum dedim anlata bildiysem tabi :)