OTA-JINEMED FULYA TÜP BEBEKTE TEDAVİ OLACAKLAR BİR KEZ OKUYUN SONRA DÜŞÜNÜN!

Bende çok üzüldüm canım Allah karşına iyi niyetli namuslu insanlar çıkarsın inşallah.Bide cgh yerine mikroarray diye Bi test varmış bu daha çok geni inceliyormuş.

meraba aycan nasılsın neler yapıyosun bi gelişme varmı sizde? bizim normal spermtestinde yuvarlak çıkmıştı .. kan tahliline göre nebido igne yazıp yazmayacagımı söyleyecegim demişti şimdide hiç bahsetmemiş igneden yazmadı yani igneyi heralde sonra yine kan verdik sonuçada dr..şöyle yazmış Gönderdiğiniz sonuçlar istediğimiz düzeylere yaklaşmış görünüyor. Tedavinizi aynı şekilde devam ettirmek istiyorum. Spermiyogram testinizi 1 ay sonra tekrar yaptırıp buradan bana yazın. İlaçlarınızı sonuçlar çıkıp ben yorumlayana kadar bırakmayın lütfen.nasıl sence sizin nasıldı sonucunuzz?? bir soru daha sence spermi şuanki testi cevapladıktan sonra 1ay sonramı yoksa tahlili verdimiz günden sonra 1 ay sonramı vermeliyiz kafam karıştı çünki 2hafta sonra cevapladı şimdide 1 ay sonra diyor arada 18 gün fak var eşim farklı anlıyo ben farklı oyüzden birde sana soruyum dedim anlata bildiysem tabi :)

Ah Kaan hoca ahh!arada karıştırır o öyle.telefonu yokmu sende arayıp sor yada sekreterine ulaş.spermiyogramı tabiki tahlil yaptığınız günden 1ay sonra demiş.Ama o nebido iğneyi nasıl kullanacaksınız.eşim başka bir iğne kullanmıştı onuda haftada iki kez vurunuyordu.Ama nebidonun etkisinin 3ay olduğunu söylemiştin bilemiyorum ki.Aynı aşamalardan geçiyoruz işte önce haploid hücre,sonra elongeler Allah kısmet ederse en sonda normal sperm.Kaan hocaya bütün tedavi geçmişinizle beraber tekrar sorman lazım iğne olsun mu hangi dozda kullansın diye.

ilaçlara aynen devam demiş demek ki iğneye devam edin demiş.mail adresine de Bi mail at istersen.

Hayır ne yazık ki hiçbir gelişme olmadı.yaptıkları Yanlarına kaldı çünkü elimizde teste ait fatura yok resmi müracatlar sonucu müfettişlere verilen ifadelerde bizim pgt istediğimiz ve onun yapıldığı söylenmiş HEM HIRSIZ HEM YALANCILARLA DOLU BIR MERKEZ !!Allah kimseyi düşürmesin oraya!!!konuyu aktif tutmak tek gayem ne kadar kişi görürse o kadar kârdır .Utanmaz adam hala TV TV geziyor yasana da geçmiş olsun canım

Bende çok üzüldüm canım Allah karşına iyi niyetli namuslu insanlar çıkarsın inşallah.Bide cgh yerine mikroarray diye Bi test varmış bu daha çok geni inceliyormuş.
Allah Razı olsun canım .Aslında bizim istediğimiz ve ücretini ödediğimiz test array-cgh idi acaba bu muydu o da bilemedim .sağolasın

allah nasıl bılıyorsa oyle yapsın umutlarımızla oynayanın umutları yıkılsın ınsallah cok gecmıs olsun suan bı arkadasda ondaydı tedavısı sanrm hemen uyaracam onu yazıklar olsun boyle ınsanlara
Aminnnnn amin.Onlar benden umudumu ve güven duygumı çaldılar aslında para ne ki yine kazandım ama şimdi güveneceğim yer bulamıyorum dün bugun yarın hep geçiyor da biniyorsun bi de altı var here bi de HEPSININ EVLADI VAR!!!!

canım şuanda nasıl oldun merak ettim. benzemese de benzer bir durumu ben de yaşadım. ilk tedavimde. dr değil hastane sorunluydu bizde. silerim evlatlarımızı kucağımızaalırız....
Psikolojik olarak çok iyiyim elhamdulillah ama tabi hala hatırladıkça üzülüyorum zaman geçiyor ve ben bi girişimde bulunamıyorum nereye gitsem hala düşünüyorum vazgeçmek istemiyorum!

Memorialın sayfasını aç bir oku canım orda pgt,cgh,mikro array hepsini açıklamış.en az gene bakan pgt ,biraz gelişmişi cgh ve en gelişmişi mikro array.

Merhaba,ben 2 çocuğumun hem tedavisinde hem de doğumunu Otajinemed hastanesinde gerçekleştirdim.
Doktorumuz da Teksen Çamlıbeldi hem bilgisi ,hem ilgisi ,sıcakkanlı rahatlatıcı konuşmaları ,doğru tespitleri ve kişiliği ile bizi adeta büyüledi... Tedaviler sonrası iki çocuğumu da kucağıma aldım.Hastane personeli de çok tatlıydılar hatta hastane değil de sanki otelde gibiydim.Herkese de tavsiye ediyorum.Bir çok arkadaşım da orada doğum yaptı ve çok memnun kaldılar.Teksen Hoca parasal açıdan da bizlere yardımcı oldu,çok gözü tok bir doktor.Allah razı olsun kendisinden.
Okurken çok şaşırdım açıkçası.Bence çok büyük bir yanlış anlama olmuştur diye düşünüyorum. Çocuklarımızın doktoru da orada Dr.Tansu bey ve Betül hn ikisi de çok iyi doktorlar hastanenin Sgk anlaşması da var ,hala da gidiyoruz ve bugüne kadar da hiç sorun yaşamadık.

merhaba bende otajinemede giden hastalardanım.. doktorum FİLİP TAŞHAN.. çok ilgili ve sıcakkanlı bir doktor..Bugün embriyomun 10.günü tutarmı bilemem... ama hastanedende doktordanda çok memnunum ve herkese tavsiye ederim.. bi doktorun hatası yada yanlış anlaşılması yüzünden kurumun bütün doktorları kötü demek doğru değildir.. umarım bunları okurken hamilesindir... Sevgiler..

Allah boyle firsat duskunlerinden bizi korusun.umutlarimizla hayallerimizle oynama firsati vermesin onlara.ve bu oyle bir rant kapisi haline gelmiski insan kime guvenecegini sasiyor.Allah ben ve benimle ayni durumu yasayanlarin yardimcisi olsun.kucaklarimizi doldursun insallah.

Benny ve Sedea sizin oradan kucaklarınızda yavrularınızla Mutlu Mutlu ayrılmanız benim yaşadıklarımda ufacık bir değişiklik yapmıyor ne yazık ki!!Neler yaşadığımı bir biz bir Allah bilir o yüzden sizin adınıza gerçekten sevindim ama anlattıklarımda karınca kadar bir abartı veya yalan yok buna da gerek yok.Kimseyi inandırmak durumunda değilim herkesin aklı fikri var hem sizi hem yazdıklarımı okur .Nasıl bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir ben saf mıyım istediğim testi bilemeyecek Çok şükür eğitimliyim hele ki bu konuda Doktorun deyişiyle 'sen Dr kadar öğrenmişsin çocuğum' kıvamına geldim ne yazık ki yaşadıklarımla.Bu test gebelik şeker ölçümü gibi basit sıradan değil eğer bu genetik testleri karıştıracak kadar MAL iseler zaten bu işi bırakmalılar .Zira tüp bebek en hassas ve en mahrem uygulama .yok eğer yanlışlık değil ihmal ise özür dileyip fazladan aldıklarını iade edecek Erdem'i göstermeliydiler.NE DEMEK 'AAA BİZ SİZE SÖYLEMEDİK Mİ TESTİ DEĞİŞTŞRDİK İYİ GÜZEL BANA TRANSFERDE NİYE SÖYLEMEDİN DEĞİŞTİRDİN DE 9 ay sonrayı bekledin INU DA GEÇTİM BEN GELENE KADAR SEN NASIL BUNU BANA BİLDİEMEZSİN VE NASIL BENDEN FAZLA ALDIĞINI İADE ETMEZSİN!!!neyse kardel siz yavrucuklarınızın gülüşleri ile Mutlu olurken ben hala çare arıyorum ve güvenim yerle bir Drlara güvenemiyorum Şükredin ki güzel bir kader yazılmış adınıza!(hastane ve Dr anlamında söylüyorum sadece .yoksa ben her yaşadığımızın bir hikmeti olduğuna inanıyorum elbet ama keşke olmasaydı) neyse evlatlarınızı sağlıkla büyütün inşallah.

Teşekkürler amin canım

suleyuksel tşk ederim cnm benim.. senin yaşadıklarında kolay değil.. Umarım en kısa zamanda ALLAHIM sanada nasip kısmet eder..

Amin cümlemiz inşallah..
Merhaba Suleyuksel, adaşiz galiba, yaşadiklarimiz da benzer. Ben de 5 spontane gebelik ve 5 düşük yaşadim. Hiç bi sebep bulunmadi. Bir umut arayarak Türkiyeye kadar geldim Baküden. Ama maalesef Ankarada da "PGT ve tüp bebek" ten başka bi şey onermediler. Teksen Çamlıbelin farklı yöntemler kullandığını (lenfosit aşisi, serum tedavi gibi) duydum. Acaba sana da uygulamış miydi lenfosit aşisi falan? Lütfen cevaplarsan çok sevinirim. Çocuk hasreti bizi çok yıprattı, ayrılma noktasina geldik...Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah. Inşallah sen de hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…