Haklısınız ne diyeyim. Ancak soru kitapçıkları inceleniyor ya. Sayısal çözümlerin üzerinde olması gerektiği düşünülüyor. Belki bu noktada çıkar diye düşünmüştüm.Bunu hep yapıyorlar. Şikayet etsen de bişey çıkmaz bence.
Çok soğudum ben kpss'den.
Ben hiç kopya çekmedim. Üstelik böyle hayati bir sınavda insanların ekmeği ile oynamayı aklımdan bile geçiremem. Bir soru ile bir kişi intihar edip bir kişi memuriyete kavuşabiliyor . Bu yaşandı bu ülkede.Kopya ceken cok var? Siz hic kopya cekmediniz mi?
Bence yaptiginzla kalirsiniz ...
Soru kitapciklari farklı değil mi?Selamlar,
Bir tanıdığım 10-15 soru kadar Yanındaki kişiden bakarak devlet memuru olduğunu söyledi geçenlerde. Karşılığında o da ona başka bölümden cevaplar vermiş elbette. Sayısalcı ve sözelci kolektif çalışmışlar. Bu durum 6 sene kadar önce olmuş. Keşke bilmeseydim diyorum. Öyle rahatsızım ki vicdanen ... Onca insan atanmak için can hıraş çalışırken.. Şikayet etmeyi düşünüyorum. Ispatlanır mı yoksa yaptığımla mı kalırım. Bir de ismimin geçmesi durumu var şikayet halinde. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Yerimde olsanız ne yaparsınız? Bu arada ben zaten atanmış bir memurum.
O kadarini bilmiyorum maalesef ...Ben hiç kopya çekmedim. Üstelik böyle hayati bir sınavda insanların ekmeği ile oynamayı aklımdan bile geçiremem. Bir soru ile bir kişi intihar edip bir kişi memuriyete kavuşabiliyor . Bu yaşandı bu ülkede.
Farklı da olsa maalesef gözetmen işini düzgün yapmazsa sohbet Ede ede olmuş. Kamera da yok tabi o zaman.Soru kitapciklari farklı değil mi?
Kopya ceken cok var? Siz hic kopya cekmediniz mi?
Dalga mı gçiyorsunuz.. Bu lisedeki matematik sınavından kopya çekmek gibi basit bir şey değil.. Kaç kişinin hakkına giriyorsunuz. İnsanlar senelerini veriyor bu sınavla atananilmek için... Nefret ediyorum birilerinin hakkını yiyerek bir yerlere gelenlerden ve bunu bu kadar basite indirgeyenlerden...Kopya ceken cok var? Siz hic kopya cekmediniz mi?
KPSS'den bahsediyor. Siz kopya mı çektiniz Kpss'de?Kopya ceken cok var? Siz hic kopya cekmediniz mi?
Selamlar,
Bir tanıdığım 10-15 soru kadar Yanındaki kişiden bakarak devlet memuru olduğunu söyledi geçenlerde. Karşılığında o da ona başka bölümden cevaplar vermiş elbette. Sayısalcı ve sözelci kolektif çalışmışlar. Bu durum 6 sene kadar önce olmuş. Keşke bilmeseydim diyorum. Öyle rahatsızım ki vicdanen ... Onca insan atanmak için can hıraş çalışırken.. Şikayet etmeyi düşünüyorum. Ispatlanır mı yoksa yaptığımla mı kalırım. Bir de ismimin geçmesi durumu var şikayet halinde. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Yerimde olsanız ne yaparsınız? Bu arada ben zaten atanmış bir memurum.