Östrojen yüksekliği nedeniyle rahim duvarı kalınlaşması

fee fi fo

Ya hep ya hiç
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
2.596
3.810
333
Merhaba arkadaşlar
Ara kanamalarım oluyordu fakat azar azar ve adetten hemen önce.Her ay da olmuyordu.Geçmeyince dr a gittim biyopsi yapıldı ve rahim duvarı kalınlaşması olduğunu söyledi progesteron hormonu verdi 3 ay kullanılacak.başına gelen ve ilaçla tedavi olup düzelen var mı aranızda.şimdiden teşekkürler

İyi akşamlar ben kürtaj olduktan sonra rahim duvarımın kalın olduğunu söyledi doktorum ve incelmesi gerekiyormuş ilaç verdi 21 gün kullandım adet oldum şimdi ikinci kez aynı ilacı kullanıyorum sorduğum kişiler normal olduğunu ama tabiki kontrol altında olmam gerektiğini söyledi bende biraz araştırdım ilaç tedavisi ile incelme oluyor diye yazıyor heryerde doktorumda bana eğerki incelme olmaz ise küçük bir operasyon geçirmem gerektiğini söyledi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş biran önce sağlığımıza kavuşuruz

Sizde de östrojen yüksek çıktı mı
Sanırım hormonlarım yüksek çıktığı için tekrar ilaç verdi 10 güne kadar tekrar kontrolüm olucak bakalım belki düzelir evlenmeden önce de hormonlarda sıkıntı vardı ama ilaç tedavisi ile çözüm bulunabiliyor sanırım çok sıkıntı yapmayın

Merhaba. Nasi Merhaba. Nasil oldunuz. Tedavi ise yaradimi? Bende de ayni problem var. Cevaplarsaniz sevinirim.

Merhabalar kusura bakmayın geç oldu ama yeni gördüm
Evet ilaç tedavisi işe yaradı sanırım en azından ara kanamalarım olmuyor ama östrojenim ne kadar kontrol altında kalır bilmiyorum çünkü vücut üretmeye devam edecektir .ben de bir süredir ilacı bıraktım dr kontrolünde tabii.şikayetlerim yine başlarsa da şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…