Östrojen düşüklüğü ve tüp bebek

Sevindim sizin adınıza inşallah herşey güzel ilerler. Bazı doktorlar direk basından savıyor olmaz uğraşma diye bizim gibi düşük rezervli olanları. Ama görüyoruz nasip olan çok. Umarım onlardan biri de bizlerde oluruz

Amin inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun. Zorlu bir süreç bizim durumumuzda daha da uzuyor süre ama sabredip devam etmemiz lazım. İnşallah en kısa sürede güzel sonuçlar alırsınız

Siz tedavide ne durumdasınız şu an başladınız mı

Siz tedavide ne durumdasınız şu an başladınız mı
Benim tedavin daha başlamadı ben fsh çok yükselince korkudan tüp bebek doktoruna gittik nirmal de ben fsh yı düşürüp iyle gitmeyi planlıyordum ama baktım sürekli yükseliyor baş edemeyecem eşimde gidelim diyince 10 gün önce gittik ilk kez. 3 ay boyunca yumurtlasrimi kontrol edeceğini söyledi çok düzensizlik yumurtalarım biri kistlesmek üzere diğerleri de düzensiz ve zaten rezerv de çok az ama kontrol edicem dedi doktor doğum kontrol hapı verdi kullanınca tekrar gel dedi. Benim adette sıkıntıya girdi çünkü. Şu durumda ne yapacak bilmiyorum bize net bişey demedi tekrar gidince öğrenicem bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…