- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
amin inşALLAH O dediğinizi bende düşündüm acaba öyle hisseder mi diye :26:Rabbim acil sifalar versin insallah
Yavrum benim Allah ailesine sizlere bagislasin insallah
Bence peruk falan alma saclarinin yokluguna daha cok uzulebilir
Sapka yada bandana al cimcimeye
Yada sacla ilgili hic bisey alma.sanki sacsiz cirkin oldun bunu gizleyelim msji almasin
Renkli renkli bileklik al onumuz bayram cici etek falan al bence daha mutlu olur
Birde mesgul olsun diye puzzle alabilirsin 250parca falan yaptikca mutlu ollur bitirice cerceve yaptirirsin
Beynim durdu yaa aklima bisey gelirse yazarim yine
Tekrardan Allah acil sifalar versin insallah
amin çokca dua edinAllah şifa versin. Ailesine bağışlasın inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin çokca dua edinRabbim şifalar versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kitap önerirseniz sevinirim evde kitap çok ama yaşına uygun değilAllahim şAFi isminin guzelligi ile sifa versin insallah,yavrum kiyamam hic kiyamam...onu mutlu edecek seyler yapabilirsiniz mesela kafasini dagitacak kitaplar,tiyatro sinema..acik hava gezmesi illa parali gezmeler olmasina gerek yok.mumkun oldugu kadar kendi halina birakmamak..ayrica şIK sapkalar bandanalar olabilir...sizde takabilecek durumdaysaniz ona eslik edersiniz yalniz hissetmez...
ALLAH cc razı olsun çok dua edinadını yazmak bile istemediğim hastalık olmaz olasıca...
peruk alabilirsiniz, ya da bandana şapka süslü şeyler
beynim durdu sanki, içim kapkara oldu okuyunca
Allah yardımcınız olsun rabbim acısını göstermesin anasına babasına ve sizlere kısa sürede iyileşir inşallah çok çok geçmiş olsun
öncelikle Allah şifa versin
güzel elbiseler alabilirsiniz eminim hoşuna gidecektir
Rabbim güç ve şifa versin miniğe inşallah genç bedeni çabucak atlatacaktır
amin ALLAH cc razı olsunÇok çok geçmiş olsun. İnşallah Allah en kısa zamanda şifasını versin. Hangi şehirde öğrenebilir miyim?
amin ALLAH cc razı olsun
ankara onkoloji
ancak kendileri burda oturmuyor
Aynı şehirde değilmişiz.Allah yardımcınız olsun, iyi haberler getirirsiniz umarım.
inşALLAH
Siz neden sordunuz merak ettim:26:
Çocukları çok seviyorum. :) Ziyaret etme fırsatım olur mu diye sormuştum.
canım teşekkür ederimsu an soylediklerim ne kadar mantikli veya olabilir seyler bilmiyorum ama aklimdan gecen bu ve yazmak istedim. neden maddi anlamda hepimiz elimizden geleni yapmiyoruz. nasil yapilir ya da o guvence nasil verilir bilmiyorum ama bence hos olur. burda herkesin bir derdi yok mu zaten bu dertlerin sadakasi niyetine dusunun hem de bu ramazan gunu kucuk bi kizi sevindirmek . hem ona faydasi olur hem de bizleree fazlasiyla.. tabi konu sahibesi de ne dusunur bilmem bu konuda
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah iyileşir..
su an soylediklerim ne kadar mantikli veya olabilir seyler bilmiyorum ama aklimdan gecen bu ve yazmak istedim. neden maddi anlamda hepimiz elimizden geleni yapmiyoruz. nasil yapilir ya da o guvence nasil verilir bilmiyorum ama bence hos olur. burda herkesin bir derdi yok mu zaten bu dertlerin sadakasi niyetine dusunun hem de bu ramazan gunu kucuk bi kizi sevindirmek . hem ona faydasi olur hem de bizleree fazlasiyla.. tabi konu sahibesi de ne dusunur bilmem bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?