Kına Gecesi Osmanlı tarzı kına elbiselerini nereden bulabilirim?

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Merhaba arkadaşlar bu hafta kına elbisesi bakıcaz ama nereye gidiceğimiz, istediğim elbiseyi nerede bulabileceğimiz konusunda pek bir fikrimiz yok..

Muhteşem yüzyılda ki gibi osmanlı elbiseleri ve taclarından arıyorum önerebileceğiniz yerleri yazarsanız sevinirim

Hangi şehirdesin bilemiyorum ancak kıyafet için birşey diyemem ama taçları internet sitelerinden de çok rahat bulabilirsin.Hürrem tacı ya da Hatice Sultan tacı falan gibi yazarsan bol bol çıkar karşına.Ben tacı internetten aldım mesela.

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama İstanbuldaysan biraz yardımcı olabilirim.
Aslında ben de osmanlı tarzı bi kıyafet alacaktım ama sonradan abiye almaya karar verdim. O sebepten bayağı araştırmıştım.
Osmanlı tarzı kıyafet yapan bi yer var bağcılarda, bildiğin hürremin kıyafetleri var. Aksesuar falan ne ararsan var, küçük bir dükkan ama girince muhteşem yüzyıl kostümcüsüne girmiş gibi oluyorsun. Ben 1-2 model denedim hakikaten çok şıklardı. Ama fiyatları bana uçuk geldi çoğu modeli kiralamıyorlar sadece satıyorlar. En ucuzu 700tl civarında. Netten sağdıçlar tekstil olarak aratırsan bulabilirsin.

Bir de kuyumcukente bakmanı öneririm. Orada da oldukça fazla model gördüm. Ama maalesef fiyatları konusunda bilgim yok.

Cnm ben de hürrem modeli kaftan giydim kına gecemde mükemmel duruyor.2.el takas bölümünde resimlerini koydum. Sıfır sadece 1 saat giydim. Beğenirsen bi bak. Çok aramıştım bulmak için

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar :) En önemli ayrıntıyı unutmuşum İstanbul da yaşıyorum...

softkitty

nete ilk yazdığım da karşılaştığım sayfalardan biri ama fiyatı çok pahallıymış yinede bir gidip görüceğim teşekkürler :)

cikoline
hemen bakıyorum teşekkürler..:)

nlyvazz
Teşekkür ederim önerin için senin aldığın sayfa hangisi bende bir bakmak isterim..:)

Benim aldığım tac bu, hürrem tacı diye google'a yazarsan bir kaç site açılıyor, benim aldığım site ............... du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…