Kına Gecesi Osmanlı ( Muhteşem Yüzyıl) Kaftanlı Kına Kıyafetim .

Modern ve şık olmuş, canım yalnız olabiliri varsa elbisenin üstüne biraz dore işleme ekletir derim. Hem eşarbınla da uyum içinde olur hem daha ağır olur elbise

Son düzenleme:
Mü-kem-mel!

Elbisenin sana ulaştığı zamanki heyecanını düşünemiyorum bile.......

Ben internetten sıradan bir kıyafet aldığımda bile paketi nasıl açıp giydiğimi şaşırıyorum, kaldı ki bu kına kıyafeti artık heyecan doruk noktaya ulaşır.

İnşallah üzerine giydiğinde de aynı böyle içine siner, hayırlı olsun.

çok güzel, güle güle giyin.
fiyatı ne civarda.

Teşekkür ederim, 650 TL :)

bindallı tarzı yerine bu tarz çok moda oldu renk süper çok güzel.

Teşekkürlerrr

harika bir seçim bindalllı standartlarından kurtulmuşsun tbr ederim
bir yastıkta ömür boyu mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim, amin inşallah sağolasın..

renk harika,tasarım harika,fiyat için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabi :)))
güle güle giyin inşallah

Aslında abiye+bindallı şeklinde de aynı fiyatlara varır yaa,çok uçuk bi fiyat değil :))
Teşekkürler,inşallah

Farklı bişi olmuş keşke bide üstünde görseydik

Üstümde de artık kına resimlerimi eklersem görürsünüz :) Ama net üzerinden sipariş olmasına rağmen resmen 'cuk' diye oturdu

bnce cok sık sade güzel hyrlı olsun mutluluklar

Teşekkürller,,

Modern ve şık olmuş, canım yalnız olabiliri varsa elbisenin üstüne biraz dore işleme ekletir derim. Hem eşarbınla da uyum içinde olur hem daha ağır olur elbise

İşleme fikri olabilir aslında ama ben artık kemer ve taç kullanarak bi renk bi hareketlilik ama aynı zamanda bi agırlıkta katıcam elbiseye :))

İlk geldiğinde paketi açtığımda üzerime girerken heyecanımı ve 'ya üzerime tam olmazsa' korkumu anlatamam :) Ama annem fermuarı çektikten sonra rahatladım çünkü ne bi darlık ne bi potluk vardı,çok şükür istediğim gibiydi..
Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…