• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Osmanlı ( Muhteşem Yüzyıl) Kaftanlı Kına Kıyafetim .

Modern ve şık olmuş, canım yalnız olabiliri varsa elbisenin üstüne biraz dore işleme ekletir derim. Hem eşarbınla da uyum içinde olur hem daha ağır olur elbise :34:

Son düzenleme:
Mü-kem-mel!

Elbisenin sana ulaştığı zamanki heyecanını düşünemiyorum bile.......

Ben internetten sıradan bir kıyafet aldığımda bile paketi nasıl açıp giydiğimi şaşırıyorum, kaldı ki bu kına kıyafeti artık heyecan doruk noktaya ulaşır. :9:

İnşallah üzerine giydiğinde de aynı böyle içine siner, hayırlı olsun. :16:

çok güzel, güle güle giyin.
fiyatı ne civarda.

Teşekkür ederim, 650 TL :)

bindallı tarzı yerine bu tarz çok moda oldu renk süper çok güzel.

Teşekkürlerrr:16:

harika bir seçim bindalllı standartlarından kurtulmuşsun tbr ederim
bir yastıkta ömür boyu mutluluklar dilerim

Teşekkür ederim, amin inşallah sağolasın..:nazar:

renk harika,tasarım harika,fiyat için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabi :)))
güle güle giyin inşallah ;)

Aslında abiye+bindallı şeklinde de aynı fiyatlara varır yaa,çok uçuk bi fiyat değil :))
Teşekkürler,inşallah:16:

Farklı bişi olmuş keşke bide üstünde görseydik :ssz:

Üstümde de artık kına resimlerimi eklersem görürsünüz :) Ama net üzerinden sipariş olmasına rağmen resmen 'cuk' diye oturdu :52:

bnce cok sık sade güzel hyrlı olsun mutluluklar

Teşekkürller,, :16:

Modern ve şık olmuş, canım yalnız olabiliri varsa elbisenin üstüne biraz dore işleme ekletir derim. Hem eşarbınla da uyum içinde olur hem daha ağır olur elbise :34:

İşleme fikri olabilir aslında ama ben artık kemer ve taç kullanarak bi renk bi hareketlilik ama aynı zamanda bi agırlıkta katıcam elbiseye :))

Mü-kem-mel!

Elbisenin sana ulaştığı zamanki heyecanını düşünemiyorum bile.......

Ben internetten sıradan bir kıyafet aldığımda bile paketi nasıl açıp giydiğimi şaşırıyorum, kaldı ki bu kına kıyafeti artık heyecan doruk noktaya ulaşır. :9:

İnşallah üzerine giydiğinde de aynı böyle içine siner, hayırlı olsun. :16:

İlk geldiğinde paketi açtığımda üzerime girerken heyecanımı ve 'ya üzerime tam olmazsa' korkumu anlatamam :) Ama annem fermuarı çektikten sonra rahatladım çünkü ne bi darlık ne bi potluk vardı,çok şükür istediğim gibiydi..
Çok teşekkürler :16:

Back