Kına Gecesi Osmanlı ( Muhteşem Yüzyıl) Kaftanlı Kına Kıyafetim .

haziran

~
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
349
208
123
Kına kıyafetimi net üzerinden siparişle diktirdim, henüz elime geçmedi ama ben resimlerine bile bakmaya doyamadım Taamm istediğim gibi..
Kınamda hem abiye hem bindallı giymek istemediğim için böyle bir şey diktirdim. Rengini yeşil seçtim, hem iç elbiseyi daha sonra beline bi kemer eklettirip özel günlerde kullanırım.

Başıma da bu tonda bi şal örtmeyi düşünüyorum inşallah;

Hadi gelsin 30 Ağustos

Son düzenleme:
Hayır, açık değilim, kırmızıyla yeşili pek yakıştırmam ama ben :) İkisi de koyu renkler hem.
Altın sarısını yakıştırdım ben buna

Son düzenleme:
Hayır, açık değilim, kırmızıyla yeşili pek yakıştırmam ama ben :) İkisi de koyu renkler hem.
Altın sarısını yakıştırdım ben buna

ben şu kırmızı kına tüllerinden bahsetmiştim...benim kına kıyafetim de yeşildi koyu değildi ama olsun senin dediğin gibi altın sarısı da güzel gider kıyafetini de çok beğendim bu arada onu söylemeyi unutmuşum:26:

Çok beğendim, renk uyumu da güzel :)

güzel bir seçim
Teşekkür ederim

Tabii ondan da kullanıcam,onsuz kına olur mu hiç :) Şal rengi olarak bunu seçtim sadece.
Teşekkürlerr

Çok beğendim, renk uyumu da güzel :)

Sağolunn

Son düzenleme:
kıyafetinin rengi çok güzel modeli de harika ama ben şal olayını anlamadım canım :44:

kıyafetinin rengi çok güzel modeli de harika ama ben şal olayını anlamadım canım :44:
Kapalıyım canım ben, başım açık olmucam kınamda, şal örtücem, düşündüğüm renk de o renk

tatlım harikaa ya çok beğendimm
Sağolasınn

tatlım harika şalda hoş olur üstüne nerden aldın?

Şalı soruyorsan almadım daha
O renk düşünüyorum ama henüz almadım

facede görmüştüm eklemişlerdi orayada.
bayıldım tek kelimeyle.
harika olmuş prensesler gibi.
ne kadara geldi canım kıyafet sana.
birde şalı nasıl kullanacaksın merak etttim

Kıyafetin üzerinde yazan adreste var canım bilgileri, fiyatı, vs.
Şalı nasıl örteceğimi soruyosan kuaföre falan yaptırmam, normal örterim iki ucunu arkaya atarım :)

çok beğendim canım, güle güle giymeyi nasip etsin Allah. ne kadara diktirdin.

Son düzenleme:
çok hoş bir kıyafet hayırlı olsun : )
Sağolun:)

çok beğendim canım, güle güle giymeyi nasip etsin Allah. ne kadara diktirdin.
Amin canım,sağolasın.
650 liraya dikildi :) Ama iç elbise olan yeşil, ipek saten olduğu için metresi oldukça pahalıydı, o rengi sadece o kumaşta bulabildiler o yüzden böyle bi fiyat çıktı.
Çok çok daha uygun fiyatlara diktirebilirsin başka renk istersen. benimki renkten kaynaklanan bi şeydi
Hem abiyeye ve bindallıya ayrı ayrı fiyat verince yine aynı para ödenmiş olacaktı zaten..

cok original bir fikir olmus..

Teşekkürler.

ben de bu tarz bir elbise aldım, kınamda başım olacağı için, yakası da bu kadar kapalı değil. Klasik bindallılara bakıyordum, çaresizce onlardan almayı düşünürken çıktı karşıma. Görür görmez vuruldum. Bu da bir harika. Güle güle giy canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…