• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osmangazi Köprüsü'ne yüzde 45'e zamma büyük tepki: Geri alın

Sonuç ne olur tartışılırrr :mapus: :olamaz:
Gelirmi sence gelmezz,gelseydi böyle olmazdı :sus:
Son olaylardan sonra yine de umutluyum,geçen bir vatandaş instagramda "elektrik ve doğalgaza %10 indirim yapıldı" diyerek sevindiğini belirten bir gönderi paylaşmıştı. Sadece bu yıl elektriğe %31,doğalgaza %27,5 zam geldi ama sanki hiç zam gelmemiş,indirim yapılmış gibi seviniyorlar. Kafalar pırıl pırıl maşallah :D

Son olaylardan sonra yine de umutluyum,geçen bir vatandaş instagramda "elektrik ve doğalgaza %10 indirim yapıldı" diyerek sevindiğini belirten bir gönderi paylaşmıştı. Sadece bu yıl elektriğe %31,doğalgaza %27,5 zam geldi ama sanki hiç zam gelmemiş,indirim yapılmış gibi seviniyorlar. Kafalar pırıl pırıl maşallah :KK70:

Anlamıyorum anlayamıyorum nedense,kafammı basmıyor yoksa bunlara.:olamaz:
Yoksa kendime mi eziyet ediyorum kafa yorarak :KK45:

O yüzden sosyal medya bana yasaklandı kızım ve damatım yüzünden :olamaz:
İyiliğini düşünüyorlar demek ki. Bu kadar sığ ve boş düşünceli insan topluluğunu görünce yorum yapmadan,doğruyu anlatmadan duramıyor insan. :) en doğrusu.

İyiliğini düşünüyorlar demek ki. Bu kadar sığ ve boş düşünceli insan topluluğunu görünce yorum yapmadan,doğruyu anlatmadan duramıyor insan. :) en doğrusu.

Ayenen başımı yakmamam lazım:))
Burası içinde aynı gerçi,eşim uyarıyor dikkatli ol diye haklı zaten..

Ayenen başımı yakmamam lazım:))
Burası içinde aynı gerçi,eşim uyarıyor dikkatli ol diye haklı zaten..
Hiç boşuna canını sıkmaya değmez Hanım Abla,her koyun kendi bacağından asılır. Elbet birgün doğruyu anlayacaklar ama ne zaman..

Hiç boşuna canını sıkmaya değmez Hanım Abla,her koyun kendi bacağından asılır. Elbet birgün doğruyu anlayacaklar ama ne zaman..

Üzülüyorum olanlara hadi ben yaşadım iyisiyle kötüsüyle,gençlerimiz var torunum var onlar nasıl yaşayacak..

Back
X