• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Osman Oymak'ta estetik olan

Osman Bey İstanbul da ....Benim bir arkadaşım alt ve üst göz kapağı oldu kendisine ...çok memnun istediği sonucu aldı...

Osman beye burun ameliyatı olan başka kimse yok mu? Lütfen çok acil bilgi almam lazım. Kafam çok karışık. Barış Çakır ile bir görüşmem oldu bir de osman bey ile fakat kararsız kaldım. Barış beyin malum bir ton fotoğraf görebiliyoruz sonuçlarla ilgili ama osman bey de işinin ehli hakkında da hiç şikayet görmedim. Lütfen olan varsa bilgi verebilir mi?

[Merhaba ne kadara oldu acaba UOTE="massaba, post: 34801918, member: 220709"]Osman Bey İstanbul da ....Benim bir arkadaşım alt ve üst göz kapağı oldu kendisine ...çok memnun istediği sonucu aldı...[/QUOTE]
M

ferahdeniz ; bende osman beye ;ust goz kapak icin gitmek istiyorum fakat diger dr lara nazaran cok pahali oldugu soylentileri var , lutfen yaptırdıgınız fiyat asagı yukarı nedir ? , kıyaslama imkanim olursa cok sevinecegim ...

Back