- Konu Sahibi ferahdeniz
osman oymak,ta estetik olan varmı?varsa ne estetigi memnunmusunuz lütfen yazın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba,
Geçen hafta burun ameliyatıyla ilgili bilgi almak için Osman Bey'in Levent'teki ofisine gittim. Osman Bey'in metnini çok duymuştum, ancak şahsen hastalarından hiçbirini görmedim. Dolayısıyla kendisine sordum fikir edinebilmek için bana bir foto vs gösterebilir mi, ya da benim fotom üzerimde bilgisayar çizimiyle kabataslak bir çalışma yapabilir mi diye ancak bunların çok işe yaramayacağını söyledi. Şimdi kafam karışık çünkü Osman Bey hakkında çok güzel şeyler duymuş olsam da ne ile karşılacağım hakkında en ufak fikrim yok. Kendisine ameliyat olan var mı acaba? Ya da bir tanıdığı olan?
Son zamanlarda Tunç Tiryaki ismini de çok duyyorum. Levent'teki ofis sanırım ona ait. Osman Bey'le birlikte çalışıyor olabilirler, bilemiyorum detayını. Pekçok bayan gibi benim de kafam karıştı. Osman Bey mi Tunç Bey mi vs. Sadece bunnla da yetse, hergün farklı isimler duyuyorum
Arkadaşlar muayene ücreti 200 lira imiş Osman Hocanın.Onuda çok methediyorlar burada hiç burun ameliyatı olan varmı kendisine?
osman oymaktan burun amelyati yaptiran varmi???????????????
meraba kızlar ben osman hocaya ameliyat oldum çok araştırdım kendine çok güvenen ve hiç bir şekilde resim göstermeyen biri ve 5 gün önce ameliyat oldum şuan için alçılarım alınmadı ama ne ağrım oldu ne de sızı ameliyat uyanmam toplam 2 saat sürdü burnum çok kemerli olduğu için kırmak durumunda olduğu için gözlerim şişti ve morarma oldu ama çok değil zaten şuanda morlukar geçmeye başladı 2 gün sonra alçılarım ve dikişlerim alınacak o yüzden çok heycanlıyım bende sabırsızlıkla bekliyorum.
Geçmiş olsun parmesan. Burnun nasıl oldu,memnun musun.tavsiye eder misin osman oymakı.şişliklerin falan indi mi.ameliyat sonrasını biraz paylaşabilir misin sorun olmazsa.sevgiler.
tabiki paylaşırım osman hocaya ameliyat oldum. 2buçuk ay oldu şişliklerim falan hepsi indi ama hocam en az 6 ay beklemelisin tamamı için dedi çok beğendim çok güzel ve doğal oldu ameliyat sonrasında da büyük problemler yaşamadım zaten insana inanılmaz güven veriyor. ve kesinlikle tavsiye ederim hem kendisi hem de yaptığı işler mükemmel..!!