• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oslemkumsal'ın diyet günlüğü...

modaliza

Evli
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
115
1
118
Merhaba herkese.
Sanırım bende kilolarımla savaşmaya kesin karar verdim.2011 benim yazım olucak! Beyinde bitirdim ben işi farkındayım.Bu defa daha kararlı,azimliyim cunku.Yaza kadar 15 kilo vermem lazım.Ne gerekiyorsa yapıcam bunun için,feci hırs yaptım:))
Burası benim diyet günlüğüm olucak.Hergün ne yediysem,ne yaptıysam yazıcam.Bu bana daha da motivasyon sağlıcak eminim...Şimdilik hoşçakal KK;)

Başlangıç tarihi: 11/10/2010

Başlangıç Kilom: 75

Hedefim: 60

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kolay gelsin valla zorlu bi üreç bence sporda yap derim ben 1 aydır diyet ve spor yapıyorum ama galiba vücudum direniyo öyle olurmuş artık vermeye başlarım diye umut ediyorum çok sabır gerekiyo Allah yardımcın olsun canım...

aynen cnm yapıyorum sporda,onsuz olmaz zaten.sende sabret duymuştum bende vücut bi süre vermiyomuş hiç ama dayan vericeksindir zmnla.;)

ve bursalıyız:) bence başlayalımm beraber katıl sende bana.yaza kdr halledelim su işi.sonra seninle bigüzel alışverişe cıkıp yeni bedenlerimizegöre giysiler alalım:) hayali bile ne kdr güzel baksana:)

11/10/2010

Geç kalktıgım için birşey yemedim sadece aksam yemeği yedim bugün.

Akşam: 1 tabak hazır mantar çorbası,3 kaşık taze fasülye,yarım dilim ekmek
Spor: 40 dk. yürüyüş,30-40 dk arası da kalça,basen,göbek eritme egzersizleri
ve toplam 3 lt su;)

12/10/2010

Bugün de hergün oldugu gibi geç kalktım ve sadece aksam yemek yiyebildim.Dışarda oldugum için fast food takıldım bugün.Bir daha yok ama yarına sıkı bir sporla telafi edicem bunu artık.Yediğim şeyleri yazmıyorum moralim bozulmasın görüpte:)) İyi gcler şmdilik...

Back
X