• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

osho- paulo coelho- elif şafak

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar merhaba ben osho yu cok seven ve takip edeni biriyim oshonun tum kıtapları cok ama cok guzel sıddetle tavsıye ederım fakat yavas yavas okumalı ve sındırılmelı basucu kıtabım her zaman oshonun kıtaplarıdır benım ıcın...

paulo coelho da cok sevdıgım bı yazar asmıs bı yazar bence ozellıkle on bir dakika ve portobello cadısı en cok sevdigim kitaplarıdır

3. olarak elif safak'ın mahrem adlı kitabı cok begenerek okudugum bi kitaptı tekrar tekrar okunması gereken bi kitap oldugunu dusunuyorum

hepsi icsel yolculuga cıkmanızı, kendinize ve topluma cok farklı bi gozle bakmanızı saglıyor. tavsiye ederim kızlar

Elif Şafak beğendiğim yazarlardan biridir. Özellikle Firarperest, Aşk kitaplarını beğenirim. ayrıca çevirilerini de başarılı buluyorum.

merhaba,

başlığı açtığın için çok teşekkürler. süpersin tam favori yazarlarımı görünce inanılmaz şaşırdım ve atladım hemen

bir de murathan mungan ve gabriel garcia marquez i eklemek isterim bunlara.

osho benim hayat anlayışımı şekillendirmiş biridir. onun ağzından çıkmış her kelime üzerinden düşünelisidir.
bu hayatı bu evreni anlamak ve kendimizi ruhumuzu keşfetmek adına rehber gibi bir şey onun kitapları.

onunla oturup saatlerce sohbet etmeyi isterdim sanırım :)

osho yu duyan okuyan o kadar az ki. osho sevenleri görünce burda sevindimm.

merhaba,

başlığı açtığın için çok teşekkürler. süpersin tam favori yazarlarımı görünce inanılmaz şaşırdım ve atladım hemen

bir de murathan mungan ve gabriel garcia marquez i eklemek isterim bunlara.

osho benim hayat anlayışımı şekillendirmiş biridir. onun ağzından çıkmış her kelime üzerinden düşünelisidir.
bu hayatı bu evreni anlamak ve kendimizi ruhumuzu keşfetmek adına rehber gibi bir şey onun kitapları.

onunla oturup saatlerce sohbet etmeyi isterdim sanırım :)

rıca ederim bende osho hakkında senınle aynı dusuncelerı paylasıorm canım... gabriel garcia marquez i bende cok okumak ıstıyorum bu tatılde ınsallah okumak ıstıyorum onuda

Son düzenleme:
ben de bir osho meraklısıyım. fakat daha alıp okuma fırsatım olmadı. en kısa alıp okuyacağım.

Back