Oryantal parfüm için yardım!!

paradiseangel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
106
1
Merhaba arkadaşlar,
Aradığım kokuyu bulamıyorum, hatta ne yazık ki bir sürü paralar dökmeme rağmen. Ekonomik fiyatlı bi parfüm istiyorum. Cacharel Gloria"yı çok seviyordum ama maalesef artık üretilmiyor. Bu kokuyu bilen varsa, buna benzer bir parfüm önerebilir mi bana?
Baharat ve çiçek kokularını sevmiyorum. Oryantal kokuları, içinden burnuma vanilyanın hafif hafif geldiği, kalıcı bir parfüm arayışındayım. Burnu yormayan, baymayan... Bir fikriniz varsa çok rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

david beckham intimately çok hoş, yumuşak bir koku canım. fiyatı da şu sıralar 70 lira. 75ml. mutlaka denemelisin. :KK12:

lolita lempicka da aradığın tarzda olabilir,ona da bir bak. mor elma şişesinde olan.

david beckham intimately çok hoş, yumuşak bir koku canım. fiyatı da şu sıralar 70 lira. 75ml. mutlaka denemelisin. :KK12:

lolita lempicka da aradığın tarzda olabilir,ona da bir bak. mor elma şişesinde olan.

Çok teşekkür ederim gerçekten. Kesinlikle bu akşam bakacağım inşallah ve sonucu buraya yazacağım:)

:) Ben şimdi bir araştırma yaptım. İkisi de seviliyor kullananlar tarafından. Notalarına baktım, evet güzel, sevdiğim tarz. Lolita için şekerli olduğu söyleniyor. E tabi denemeden bilemeyiz. Yani şöyle bir kokuya alışsam da, hep kullansam diyorum. Onu ara, bunu ara yoruyor, etrafımdakiler de sıkılıyor:) Dünya, işte bunlarla oyalanıyoruz:))

Son düzenleme:
rica ederim canım,aslında ben de işte budur diyebileceğim bi parfüm bulamadım. yine de tek parfüm seçmem gerekse hypnotic poison derim. ama sanırım o sana ağır gelir biraz :KK12::KK31:

Chancing, özel mesajdan sana yazdım yazdım yazdım ama gönderemedim çünkü 100 adet mesajım olursa özel msj gönderebiliyormuşum. Burda uzun süredir kayıtlıyım ama çok konuşmuşluğum yok. Neyse, Hypnotic poision"u ben de çok severim ama bazılarına inanılmaz yakışıyor.
Cacharel Gloria"nın sahtesi var, o kokuya bayılıyorum, ne zaman kullansam, herkes ne kadar güzel kokuyorsun diyor. Ama gerçeği üretilmiyor ve ben de sahte almak istemiyorum, sağlık açısından. Ama ilk önerdiklerini gerçekten merak ediyorum. Bir deneyeceğim.

bence gloria'yı cidden beğeniyorsan ve iltifatlar aldıysan onun açığını da al arada kullanırsın canım.sık sık kullanmadıkça bi zararı olmaz,binlerçe kişi kullanıyor açık parfüm. dediğim parfümler hakkındaki fikrini de unutmazsan yaz canım. ben de şu sıralar prada cany ve pink sugar kokularını merak ediyorum. şekerli seviyorsan onlara da bir bak canım. :KK34::KK31:

Bu dediklerini hep not aldım, bakacağım tabii ki. Bugün iş çıkşında giderim. Sanki Lolitayı beğenecekmişim gibi bir hissim var. Orada evet bu da var ve 99tl. Fena değil, hem de 100ml. Seni de yordum, teşekkürler tekrar:) Buraya senin önerilerin hakkındaki düşüncemi yazmayı tabi ki unutmam inşallah:)

Son düzenleme:
gloria'nın içeriğine baktım da çok hoşuma gitti. nefis kokuyodur eminim,keşke kalkmasaymış. sanırım koku zevklerimiz benziyor :KK31:

Bence de benziyor. Ama gerçekten güzel bir koku. Hiç duyulmamış giibi, farklı. Kalkmasaydı zaten başka hiç bir şey düşünmezdim ondan başka. Ahhh Gloria ahhh:)

changing, söylediğin parfümlere bu akşam baktım. Lolita güzel ama baharat kokusu yoğun:KK43: Diğeri de Tekin Acar'da yokmuş..
Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkürler, diğer önerdiklerinize bakacağım.
Aslında bir de Body Shop'da var, güzel kokuları, özellikle Love hoşuma gitti ama maalesef hiç kalıcı değil.

ben bu aralar bir de chopard casmir 'i merak ediyorum. güzel vanilyalı kokuymuş,aşırı pahalı da değil internetten alınınca. yıllardır duyarım

X