• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama oryalle açılmış saça kahverengii çok önemli

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
meraba.
ben bi kaç saat önce saçımı oryalle açtırıp (ilk kez) cart ötesi bi turuncuya boyattım.yani normal boya rengi değil.mavi mor falan varya o tarz bi turuncu.ve iğrenç oldu.çok morail bozuk.hemen geri yarın kahverengi yaptırmak istiyorum.ama bu kahve rengi saç akarrmı akarsa nasıl bişey olur.ne kadarda akar.açık kahvemsi bişey olursa idare ederim.hemen kestiricem zaten.ama nasıl olur.oryal üstüne turuncuyken direk kahve olursa nasıl renk akar.akarsa iğrenç olurmu.okula gidicem ben ya böyle sokağa çıkamam.lütfen bilgileriinizi paylaşın.birazz için rahatlasın

yarın boyatırsan saçların yanar.üstelik oryal yapmışsın.normalde 4 hafta beklemen lazım ama
dayanamam dersen 3 hafta sonra boyatabilirsin.

3 hafta mı...... nasıl dayanırım ki.peki kahverengi de akıcak sonuçta o ne renk olur.ben bide 3 hafta beklerken saçımı sürekli yıkasam rengi aksın daha iyi dimi

Bende ilk kez saçlarımı açtırdığımda çok açık bir kızıl olmuştu ben lisede olduğum için ertesi günü koyu kahveye boyattım siyah gibi oldu ve kolay kolayda akmadı saçlarımda yanmadı

çok teşekkür ederim.okadar çok rahatlatınız ki beni.gece gece huzur buldum yemin ederim.o zaman ben bu saçımla azıcık vakit geçireyim.çünkü bi daha asla yaptırmıcam.sonra koyu kahveye boyatıcam.bi daha da akmıcak.sonra o kısım uzicak kestiricm.kurtulucam.sağolun :))))))))

peki bişey daha.kopkoyu kahveye boyatmasam benim saçımın orjinali açık biraz kestane gibi.öyle boyatsam turuncuyu kapatır mı

ben kuaförde koyu kahveye boyatmıştım o boya hiç akmadı ama temmuz ayında yaptırdığım balyajların üstüne 1 kere 3 numara bile kendim boyadım 1 ay sonra tekrar bakır oldular :S market boyaları çabuk akıyor nedense

hemen bugün kahveye boyattım ama dünkü turuncu daha çok yeni olduğu için kapatmak zor oldu.ve şuan kahverengim kızıl gibi duruyo.moralim hala çok bozuk.kuaför kül rengi attırmak lazım dedi.ama ne kdar sonra attırayım sizce.bu renk pek kolay akmaz dedi.kül rengini de hemen attırmayayım çok zarar gördüm kimyasallardan.ama ne kadar geçse

ben kıpkırmızıydım kızılda değildi yani 4 ya da 5 numaraya boyattırdım kuaföre ama hiç akmadı alttan kızıllıklar bile çıkmadı orielle açılmış olmasına ragmen

benimkide 3 numaraya boyandı.çünkü arkada orjinal saçlarım duruyo.onlarla uyum sağlaması için doğala yakın olması lazım diye.ama kızıl gibii şte.peki boya kimyasal sonuçta ve çok zarar veriyor.birden aniden böyle çok yüklendim ama zararından da korkuyorum. tam 1 ay sonra kül rengi attıracağım sanırım.1 ayda biraz rahatlar heralde saçım

bide bişey daha dicem.. internette gördüm de bi kız saçını boyamıiş yüzü gözü şişmiş.alrji sanırım.ama kuaför bana alrejim varmı diye denemedi ki.. şimdi gözüm kaşınıyo acaba bişey olur mu

Eğer saçını önceden boyadıysan ve böyle bir sorun yaşamadıysan (alerji gibi) zannetmiyorum yani gözünün kaşınması başka bir şeyden dolayıda olabilir. yinede bilemiyorum tabi...

canım ben kızılı kapatmak ıcın bıkac boyayı karıstırdık kuaforde :D kestane bronz kahve ve normal kahve :D cokta guzel bır renk cıktı ortaya...
bence 2 gunde 1 sacını beyaz sabunla yıka son suyundan once sampuanlakı sacın sert kalmasın yada sac kremı surersınn.. 1 haftada bayagı akacaktır turunculuklar uzerınede koyu tonlarda bır kahve boyarsan kapatırsın bu turunculukları cnm uzulme o kadar... :32: kahve tonlarıda cok asırı akmaz zaten ve ıkıncı boyamanda daha ıı olur cnm :16:

Son düzenleme:
çok saolun teşekkür ederim hepnize :) ikinci kahveyi 1 ay sonra yaptırıcam küllü kahve şeklinde.biraz daha iyi hissediyorum artık.alerji olayıda 1 gün geçti sonuçta olsaydı çoktan olurdu heralde

Back