Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende amigurumi örüyorum da dikmek sıkıntı hiç düzgün dikemiyorum var mı taktiğin izlediğin dikiş videosu falanOlsun illa çıkıntılık yapıcam
Dikerken ben de çok zorlanıyorum. Çoğunlukla örerek birleştirmeli şeyleri tercih ediyorum. Mesela kafayı vücuda dikeceksem bir boyundaki ilmeğe iğneyi geçiriyorum bir kafadaki hani körlemesine gitmek yerine. Deliklere batmaya dikkat ediyorum. Beyzalle craft diye bir kanal var o çok güzel tarifler ve taktikler veriyor bir baksanaYa bende amigurumi örüyorum da dikmek sıkıntı hiç düzgün dikemiyorum var mı taktiğin izlediğin dikiş videosu falan
Kulaklar sıkıntı benim içinDikerken ben de çok zorlanıyorum. Çoğunlukla örerek birleştirmeli şeyleri tercih ediyorum. Mesela kafayı vücuda dikeceksem bir boyundaki ilmeğe iğneyi geçiriyorum bir kafadaki hani körlemesine gitmek yerine. Deliklere batmaya dikkat ediyorum. Beyzalle craft diye bir kanal var o çok güzel tarifler ve taktikler veriyor bir baksana
Bence de kulak dikmek çok zor kadının kanalına bak âşık olacaksınKulaklar sıkıntı benim için
Bakıyım bi kanala
En az 90 × 90 ya da 100×100 olsun ölçü. Çoook bol zincirler çekerek hangi ölçü olacaksa o kadar cm yapmak lazım.Arkadaşlar bana yardımcı olabilir misiniz bu örgüye kaç zincirle başlamalıyım ne kadar hesap edip zincir çektiysem battaniye boyutu gözüme küçük geldi
Kucuk bi numune basla 20 zincir cekin modeli 10cm kadar orun . Boyutu kac cm yapacaksanız ona göre hesabını yapin . Orecegin ipe göre değişir cnm . Guzel model...hangi öyle yapacaksinBu d boydan resmî
Yok vallaÖrmeye gerek yok baksanıza
Çok kadar ucuz geldi banaYok valla
Pembe güzelmişÖrmeye gerek yok baksanıza
Morifliden benimde aklımda ama gözüm yemiyor harika oluyor.O motifli battaniye projem var ya onu omuz şalı gibi küçük bir şey yapmaya karar verdim. Hem bıktım hem de iplerim yetmeyecek. Belki satarım. Belki durur kullanırım.
Ben bir de ilk deneyimim diye öyle çok çok güzel ipler almamıştım o yüzden bitse de kurtulsam kafasındayımMorifliden benimde aklımda ama gözüm yemiyor harika oluyor.
Olsun kısa yap sende cepken tarzı uçlarını puskullersinBen bir de ilk deneyimim diye öyle çok çok güzel ipler almamıştım o yüzden bitse de kurtulsam kafasındayım
O motifli battaniye projem var ya onu omuz şalı gibi küçük bir şey yapmaya karar verdim. Hem bıktım hem de iplerim yetmeyecek. Belki satarım. Belki durur kullanırım.