- 14 Ekim 2016
- 7.051
- 47.513
Ebruli hiç kullanmam. Tonlamalar daima bana aittir. Hepsinde sadece kanaviçe tekniği varInanilmaz,masallah
Ama ben yine de denerim oyle,kolaya kaciyorum artik:)
Insta kullanmiyorum,lavanta rengin ebrulu mu,degil galiba,ve coook ayrintili ama saheser
Ben ebrulu kullanir, isin icinden cikarim:))
Kizim lisede,basit seyler yapacagim hep,biz kullanmadik,onlar hiccccc kullanmazlar,yazik olmasin emeklerime:))
Çok teşekkür ederim EmmaBu çok tatlıı
Beğeniye gülücük diyorsun
Çok tatlıı. Başlangıçta bir tık küçük başlamak iyidir. Ördükçe genişliyor. Onu hesap etmek lazımBu yelekten örecegim.
Eki Görüntüle 2761238
Bismillah dedim.
Sık sık anneme soracağım anlamadığım için. İyi mi C Calcifer ? İlk ciddi ve büyük örgü işim
Evet:) Canım cok sıkkın, muhabbet arıyorum, kiminle laflasam diye bakiniyorum forumda bile:))Beğeniye gülücük diyorsun
Hmm, evet, annem söylemişti.Çok tatlıı. Başlangıçta bir tık küçük başlamak iyidir. Ördükçe genişliyor. Onu hesap etmek lazım
Hayırdır örgüye mi sıkıldınEvet:) Canım cok sıkkın, muhabbet arıyorum, kiminle laflasam diye bakiniyorum forumda bile:))
Başka şeylere de sıkkınım. İcimden gitmeyen bi huzursuzluk varHayırdır örgüye mi sıkıldın
Allah içine ferahlık versin canımBaşka şeylere de sıkkınım. İcimden gitmeyen bi huzursuzluk var
Orgu ormek biraz kafa dagitiyor pandemi surecnde bende baya sardim bu islere kolay gelsnBaşka şeylere de sıkkınım. İcimden gitmeyen bi huzursuzluk var
Ben bebek önlügu ördüm , cok da şirin oldu oneririmKızlar.
evimizde olan yarım artan iplerden bebek için ne örülebilir. Fikri yada modeli olan var mı??
Fotoğraf var mı acabaBen bebek önlügu ördüm , cok da şirin oldu oneririm
Fotoğraf var mı acaba