örümcek ağı estetiği

Geçen tv de görmüştüm cok güzel bi yöntem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaptıracak olursan Banada haber verirmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Cilt Sarkmalarına Ameliyatsız Çözüm 10 Dakikada iple iğnelerle gençleştirme estetiği yaptıran var mı?

Dün bununla ilgili bir video izledim.Tv programından alınmıştı.Tam yaptırabilirim yan etki yok derken, bacaklara da yapıldığını ve ipliklerin yağ hücrelerini sardığı için yağların beslenmesini azalttığını ve erimeye yol açtığını söyledi o yüzden vazgeçtim.Yine de yanıltmayayım belki bacağa inceltme amaçlı uygulandığı için daha fazla iplik ve daha farklı yöntem kullanılmış olabilir. İşlem sonucunda bacak incelmişti gerçekten..

Slm kızlar 2 gün önce bulent cıhantımura örumcek agı tedevısını yaptırdım.aslında leke ıcın gıttım bu aylarda yapamam dedı sonuc alamayız dedı sonbahara kaldı fakat prp ıle ıcten onarınca cılt kalıtemı arttırınca cıldın aydınlanıcagını soyledi benım yasım33 yağlı bır cıldım ve asımetrı bır yüzüm var sag tarafımla sol tarafım farklı ve elastıkıyet kaybı cok belırgın dolgu yaptırsam suratım sısıcektı daha Dogal bır yöntem yaptırmak ıstedım Bursa'da yasıyan bır kız arkadasımda gormuştum yapılmış halını kız 37 yasında hıcbır kırısıgı sarkıgı yok bıle bayılmıstım. Fakat bu ıslem sadece örumcek ağsınlar bıtmıyor bana 3 seans prp ıle bırlıkte altınıgne tedavısı uygulanıcak lekelerım ve cılt kalıtemı arttırmam ıcın bakalım nasıl olucak. Bu ıslem yapılıcanca sürat sısıyor halıyle ılk bırsey bellı olmuyor 15 günde oturmuş oluyor 15 gün sonra kontrolum var ve prp altın ıgne yapılacak suan ıplıklerı bıraz hıssedıyorum gerılıyor tek sıkıntım bu :)yaptırıcaklar ılk bu ıslemde beklemelerı gerekecek sonuc ıcın

Bugun 12. Gunüm 2 gün sonra randevum var suan gerılmeler devam edıyor yanak bolgelerım sısmeye başladı suratım aydınlandı yavaş yavaş degısıyor ama hemen etkı eden bır uygulama degıl sıkılasma gözle görülür şeklide

Bugun 12. Gunüm 2 gün sonra randevum var suan gerılmeler devam edıyor yanak bolgelerım sısmeye başladı suratım aydınlandı yavaş yavaş degısıyor ama hemen etkı eden bır uygulama degıl sıkılasma gözle görülür şeklide

Slm demet bilgin icin sagol ne kadar odedin fiyati yuzunde belirgin sarkma varmiydi yoksa hafifmiyfi biraz bilgi verirmiisin simdiden tsk .

2000tl odedım 100 ıgne uygulandı yuzumdekı sarkma belırgın bır şeklide suan o sarkma yukarı çıkmış degıl sadece cok az elmacık kemıgın yanları bırde sıkılasma var okadar belırgın ıstedıgım ağız kenarı fılan olmadı daha 11, günde bırsey bekleme dıyorlar Buda cok sıkıcı ben hemen etkı gostetılen seylerı sevıyorum

2000tl odedım 100 ıgne uygulandı yuzumdekı sarkma belırgın bır şeklide suan o sarkma yukarı çıkmış degıl sadece cok az elmacık kemıgın yanları bırde sıkılasma var okadar belırgın ıstedıgım ağız kenarı fılan olmadı daha 11, günde bırsey bekleme dıyorlar Buda cok sıkıcı ben hemen etkı gostetılen seylerı sevıyorum

merhaba, rica etsem öncesi sonrası resimlerini koyabilir misin ben aylardır bunu araştırıyorum, gittiğim bir merkez 3500 dediği için yaptramamıştım seninkinden memnun kalabilecek misin? günler geçtikçe süreci anlatabilir misin çok tşk ederim şimdiden:) senin memnuniyetine göre bende değerlendiricem

Örümcek ağı tedavisi değilde iple yüz germe yapılsaydi sonuclarini hemen gorurdunuz.arkadssim yaptırmışti elmacık kemiklerine işlem bitti sonuç çok güzeldi. .

Arkadaşlar merhaba ben geçen ay Nişantaşı'nda Uzm. Dermatolog Nezih Karaca ya yanak bölgemdeki sarkma için silüet lift isminde bi iple yüz germe yaptırdım iki küçük iğne deliği açarak ipleri geçiriyor ve asma işlemini yapıyor işlem 20 dakıka sürüyor iğne deliği açılan yerler tabıki uyuşturulıyor.. Ağrı sızı olmadı hiç sonradan. En güzel yanıda kullanılan ipin ameliyAt ipinden farklı olarak dolgu maddesinden yapılıyor olması. Yani kısa sürede vücuda uyum sağlayarak 2 sene sonra eriyor etkisi geçiyor. Aşırı pahalı bir yöntemde değil çok memnunum iyiki yaptırdım doktor şahane zaten gözün kapalı kendini emanet et. Imkanınız varsa düşünün kızlarrrrr

Örümcek ağı tedavisi değilde iple yüz germe yapılsaydi sonuclarini hemen gorurdunuz.arkadssim yaptırmışti elmacık kemiklerine işlem bitti sonuç çok güzeldi. .
Arakadaşıh hangi iple germeyi yaptırdı canım, kime yaptırdı acaba nasol bir teknik uygulammış, bilgi verebilirsen çokkk sevinirim:)))

Arakadaşıh hangi iple germeyi yaptırdı canım, kime yaptırdı acaba nasol bir teknik uygulammış, bilgi verebilirsen çokkk sevinirim:)))
Arkadaşlar merhaba ben geçen ay Nişantaşı'nda Uzm. Dermatolog Nezih Karaca ya yanak bölgemdeki sarkma için silüet lift isminde bi iple yüz germe yaptırdım iki küçük iğne deliği açarak ipleri geçiriyor ve asma işlemini yapıyor işlem 20 dakıka sürüyor iğne deliği açılan yerler tabıki uyuşturulıyor.. Ağrı sızı olmadı hiç sonradan. En güzel yanıda kullanılan ipin ameliyAt ipinden farklı olarak dolgu maddesinden yapılıyor olması. Yani kısa sürede vücuda uyum sağlayarak 2 sene sonra eriyor etkisi geçiyor. Aşırı pahalı bir yöntemde değil çok memnunum iyiki yaptırdım doktor şahane zaten gözün kapalı kendini emanet et. Imkanınız varsa düşünün kızlarrrrr
kaça yaptırdın canım, hala memnun musun, sadece iki ip mi takıyor, yöntemin bir adı var mı?

yok cnm suan erhan eryılmazın uygulamalarına bakıyorum cok basarılı serhat tuncerden vazgectım bırde aklımda onur erol var bakalım

Cilt Sarkmalarına Ameliyatsız Çözüm 10 Dakikada iple iğnelerle gençleştirme estetiği yaptıran var mı?
bır ay kadar önce örümcek agı estetıgı yaptırdım. 100 ıp kullanılacak denıldı ve üc mılyar alındı. ıslemden önce ellı ıp kullanılmasına karar verıldı, gerı kalan ellı ıp bır ay sonra uygulanacaktı. agrısız ve ögle arasında yaptırılıp günlük yasama dönülebılır dıyor tüm vıedolarında, benım canım cok ama cok yandı. yüzümde morluklar olustu, hatta ıgnenın gırmedıgı yerlerde pence pence morluklar görülmeye basladı ıkı üc gün sonra, gıttıgım cılt doktoru, ıslemden sonra uygulanan ısının, koyu renklı tenlerde böyle bır etkısı oldugundan bahsettı. ıkı hafta evden cıkamadım. bu arada, lenflerım mıkrop kaptı, gıttıgım doktor, cene kısmındakı ıgnelerden dolayı mıkrop kaptıgını söyledı. pısman oldum yanı...
böyle tatsız bır sürecten sonra, gerı kalan ellı ıpı uygulatmak ıstemedım elbette, bır aydır, defalarca telefon acıp durumu anlattıgım, maıl gönderdıgım halde, uygulamasını görmedıgım bır bucuk mılyarı gerı vermıyorlar...
para alınana kadar ılgılıler, sonra tavır tamamen degısıyor. klınıkten cok tıcarethane.
yüzümdede hıc bır degısıklık yok.
yaptırmak ısteyenlere, paylasmak ıstedım.

Back
X