ee o kadar bellki. uygur türklerini neden umursasınlar. taa nerede onlar. bir uçta...Suriyelilere kucak açıp hatta tepemize çıkartıren bu insanlar neden kimsenin umrunda değil?Birilerinin çıkarlarına hizmet etmediği için m?
Off ya nedir bu müslümanların çektiği arkadaş. Ne zaman doğacak vaad ettigi gunler hakkin..?
Suriyelilere kucak açıp hatta tepemize çıkartıren bu insanlar neden kimsenin umrunda değil?Birilerinin çıkarlarına hizmet etmediği için m?
Bu insanlara yapilan zulum yillardir ayni. Yine muslumanlar eziyet goruyor. Turkmenler de Uygur Turkleri de tamamen sahipsiz malesef. Allah yardimcilari olsun.
A öyle demeyin biz daha kendi ülkemize yetişemiyorduk hani
Çer çöp gibi dagilmayip, birbirimizin elini yüregimizle/ kuvvetli bir imanla tuttugumuz an insaallah.
Evet daha kendi ülkemize yetişemiyoruz gerçekten,ama sınırlı kaynaklarımızı birileri için kullanacaksak,bu yüz buldukça tepemize çıkan,kendi ülkelerindeki savaşı bize de sıçratmaya çalışan Suriyeliler değil,kendi soydaşlarımız olmalıydı.A öyle demeyin biz daha kendi ülkemize yetişemiyorduk hani
Bu devirde kucaklama falan hikaye canim. Suriyelilerin gelme sebebi komşuluk. arap olmaları dolayisi ile kucaklamiyoruz onlari.evimizde bi sorun olsa ilk gidecegimiz yer komşumuz. Bu devirde guc konuşuyor.Kızlar ben yine aynı fikirdeyim..din baskısı sadece Müslümanlıkta değilki diğer dinlerdede var..bizim ülkemizde tüketen toplum sınıfında ne tarım kaldı ne hayvancılık..ben göçe karşıyım..petrol ülkesi olsak kucaklayalım herkezi..:44:
Türkiyenin Avrupa birliğine girmesi ile ilgili Fransa biz kesinlikle taraf değiliz,göçmenlerden bıktık demik,gerçi Müslüman ülke olarak kabul edildiğimiz için hiç bir zaman giremeyeceyizde..1 milyon Suriyeli göç etmiş şu an ülkeye ,sence bunu türkiye taşırmı,taşırda nasıl taşır..zaten doğudaki halkda artık büyük şehirlere göç etmeye başladı..ben gereken önlemler alınmalıydı diyorum..kızkardeşim istenbul Avrupa yakasında,suriyeliler binmiş otobüse çok koku vardı diyo ben bakınca ters ters bakmay başladıla r dedi..onların ne kabahati var evleri varda yıkanmıyorlarmıki dedim..evleri yok paraları yok..bir yerlere yerleştirsinler insanları maden mağduriyet...yaşanmasın..kadın satıcılığı,organ mafyası,dilencilik,hırsızlık,cinayet yaralama, salgın hastalık olmasın..ben gönülden isterim..benim kızdığım..saldım çayıra mevlam kayıra düşüncesi..şu an öyle değilmi sence..Bu devirde kucaklama falan hikaye canim. Suriyelilerin gelme sebebi komşuluk. arap olmaları dolayisi ile kucaklamiyoruz onlari.evimizde bi sorun olsa ilk gidecegimiz yer komşumuz. Bu devirde guc konuşuyor.
Konu ile ilgili guzel bir yazı buldum. Okumanizi öneririm.
http://ekoformdergi.com/yazi_oku.php?id=75
Evet daha kendi ülkemize yetişemiyoruz gerçekten,ama sınırlı kaynaklarımızı birileri için kullanacaksak,bu yüz buldukça tepemize çıkan,kendi ülkelerindeki savaşı bize de sıçratmaya çalışan Suriyeliler değil,kendi soydaşlarımız olmalıydı.
Türkiyenin Avrupa birliğine girmesi ile ilgili Fransa biz kesinlikle taraf değiliz,göçmenlerden bıktık demik,gerçi Müslüman ülke olarak kabul edildiğimiz için hiç bir zaman giremeyeceyizde..1 milyon Suriyeli göç etmiş şu an ülkeye ,sence bunu türkiye taşırmı,taşırda nasıl taşır..zaten doğudaki halkda artık büyük şehirlere göç etmeye başladı..ben gereken önlemler alınmalıydı diyorum..kızkardeşim istenbul Avrupa yakasında,suriyeliler binmiş otobüse çok koku vardı diyo ben bakınca ters ters bakmay başladıla r dedi..onların ne kabahati var evleri varda yıkanmıyorlarmıki dedim..evleri yok paraları yok..bir yerlere yerleştirsinler insanları maden mağduriyet...yaşanmasın..kadın satıcılığı,organ mafyası,dilencilik,hırsızlık,cinayet yaralama, salgın hastalık olmasın..ben gönülden isterim..benim kızdığım..saldım çayıra mevlam kayıra düşüncesi..şu an öyle değilmi sence..
b
Inşallah hem onlar hem bizim için saldim cayira mevlam kayira durumu olmaz cry
Evet daha kendi ülkemize yetişemiyoruz gerçekten,ama sınırlı kaynaklarımızı birileri için kullanacaksak,bu yüz buldukça tepemize çıkan,kendi ülkelerindeki savaşı bize de sıçratmaya çalışan Suriyeliler değil,kendi soydaşlarımız olmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?