Leyla Azerbaycan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2019 22 7 30 15 Mayıs 2019 Konu Sahibi Leyla Azerbaycan #1 Her kese merhaba yardımınıza ihtiyacım varr oruçluyum ama dişim çok ağrıyorrr ne yapa bilirim internetden aradımda onları yapdım geçmedi bozmak istemiyorum yardım edin bu arada hepinizin oruçu namazı kabul olsun inşallah
Her kese merhaba yardımınıza ihtiyacım varr oruçluyum ama dişim çok ağrıyorrr ne yapa bilirim internetden aradımda onları yapdım geçmedi bozmak istemiyorum yardım edin bu arada hepinizin oruçu namazı kabul olsun inşallah
Aaaa Ben İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Nisan 2019 1.523 2.226 15 Mayıs 2019 Konu Sahibi Leyla Azerbaycan #2 Canım iftardan sonra sirke tuz onu ağzınla çalkala geçicektir inşallah Allah şifa versn diş ağrısı kabir azabı derler bende hala çekiyorum
Canım iftardan sonra sirke tuz onu ağzınla çalkala geçicektir inşallah Allah şifa versn diş ağrısı kabir azabı derler bende hala çekiyorum
LaL Hayallerim var benim... Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2008 1.405 1.715 36 15 Mayıs 2019 Konu Sahibi Leyla Azerbaycan #3 Dışardan buz masajı yapabilirsin en azından uyuşturur biraz geçmiş olsun
Leyla Azerbaycan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2019 22 7 30 18 Mayıs 2019 Konu Sahibi Leyla Azerbaycan #4 Ayskem .!.: Canım iftardan sonra sirke tuz onu ağzınla çalkala geçicektir inşallah Allah şifa versn diş ağrısı kabir azabı derler bende hala çekiyorum Genişletmek için tıkla... Allah bagiwlasinngunahlarimizi bu ramazanda cok tewekkurler canim benim wukur iyiyim artik
Ayskem .!.: Canım iftardan sonra sirke tuz onu ağzınla çalkala geçicektir inşallah Allah şifa versn diş ağrısı kabir azabı derler bende hala çekiyorum Genişletmek için tıkla... Allah bagiwlasinngunahlarimizi bu ramazanda cok tewekkurler canim benim wukur iyiyim artik
Leyla Azerbaycan Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2019 22 7 30 18 Mayıs 2019 Konu Sahibi Leyla Azerbaycan #5 LaL .!.: Dışardan buz masajı yapabilirsin en azından uyuşturur biraz geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Tewekkurler canim
LaL .!.: Dışardan buz masajı yapabilirsin en azından uyuşturur biraz geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Tewekkurler canim
Aaaa Ben İnsan kalıbıyla değil kalbiyle insandır... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Nisan 2019 1.523 2.226 18 Mayıs 2019 Konu Sahibi Leyla Azerbaycan #6 Leyla Azerbaycan .!.: Allah bagiwlasinngunahlarimizi bu ramazanda cok tewekkurler canim benim wukur iyiyim artik Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım geçmiş olsun
Leyla Azerbaycan .!.: Allah bagiwlasinngunahlarimizi bu ramazanda cok tewekkurler canim benim wukur iyiyim artik Genişletmek için tıkla... Amin inşallah canım geçmiş olsun