Oruç tutuyormusunuz ?

ben tutmuyorum ve emzirdiğim için de bu senelik tutmayacağım kızımın rızkını azaltmak istemem zaten emziren annelere farz değil diye biliyorum ben canımm

Bende tutmuyorum..biz tek memeden emiyoruz oruc tutarsam dahada azalicak sütüm.

ben de tutmuyorum başladığında reglydim zaten tutamadım karasızdım ama emzirdiğim için çoğunluk tutmamamdan yana geçen gün bir tutayım dedim o gün taşınma işi çıkınca ölüyordum sütüm azalmadı ama yine de kötü oldum aralarda tutarsam bir-iki gün tutabilirim ama emzirdiğim için sürekli tutmayacağım

Ben oruç tutuyorum ve emziriyorum.Hamileyken tutmamıştım zaten 1 aylık borcum var
çok şükür şimdi iyi gidiyor

bende tutuyorum ve emziriyorum gecen sene zaten tutamadim bu senede borclanmiyim emzirenler zaten mecbur degil ama Allah yardim ediyor benim sütümde hic azalma olmadi hatta sabahlari cok bile oluyo

haklısın arkadaşım benimde sütüm çoğaldı sanki bende tutuyorum ve emziriyorum hiçbir zorluk yaşamıyorum çok şükür zaten geçen yıl borcum var oğlum gündüz 2kez emiyo

ooo sen iyisin yine benimki durmadan meme agzinda cok sinir oluyorum ama ne yapiyim zaten bir ay deyilmi hemen geciyor gidiyor ben ramazan ayini cok seviyorum bereket dolu aksami beklemek nimetlerin kiymetini bilmek cok güzel

X