- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi _tiramisu_
merhabalar. bu konu hangi bolumde acilir, acilmasi yasak mi degil mi bilmiyorum baska bir bolumde cevap alamayinca yogun oldugundan dolayi bubolumde de sormak istiyorum. ben gecen sene kapandim. kapandiktan bir gun sonra acildim. o bir gun icerisinde cok sıkıldim, kotu hissettim kendimi. bu hep boyle devam edecek yol yakinken doneyim diyip acildim. sonra baktim kendimi dah kotu hissediyorum. aradan bir yil gecti ve ben o gun bu gundurdisariya ciktigim vakit kendimi kotu hissediyorum. makyaj yapmiyorum, saclarima ozen gostermiyorum. ve tamamen karar verdim kapaniyorum..
ama soyle bir sorunum var. ya tekrar o ic sıkıntısını yasarsam, ya kendimi kotu hissedersem diye korkuyorum..
sorum su, boyle hissetsem bile bu duygular gecici midir.. yani biraz sabretsem alisirmiyim? lutfen bir sey soyleyin.. siz ilk zamanlar neler hissetmistiniz?? hepinize simdiden tesekkur ederim. umarim bu konu kapanmaz..
ama soyle bir sorunum var. ya tekrar o ic sıkıntısını yasarsam, ya kendimi kotu hissedersem diye korkuyorum..
sorum su, boyle hissetsem bile bu duygular gecici midir.. yani biraz sabretsem alisirmiyim? lutfen bir sey soyleyin.. siz ilk zamanlar neler hissetmistiniz?? hepinize simdiden tesekkur ederim. umarim bu konu kapanmaz..