Tedavinize başka bir doktorla devam edebilirsiniz benc
Evet bende bir buçuk yıl oldu farkında değildim genel bir diş temizliği görünmek için devletten randevu alıp göründüm orda doktor farketti beni başka uzmanlara da yönlendirdi tesadufen öğrendim yoksa bunun farkında bile değildim şu an nasıl bir adım izleyeceğimi bilemiyorumDoktorun hatasıyla mı böyle oldu anlamadım şimdi ben
Üniversitenin diş hekimliğine gidin detaylı incelenip tedavi yapılır .
Onları dinleGittim
Gittim uzmanlar baktı onlar bana bırak dedi devlettekiler benj fakülteye yönlendirdi üç diş doktoru 4 ortodonti uzmanına göründüm
Gittim uzmanlar baktı onlar bana bırak dedi devlettekiler benj fakülteye yönlendirdi üç diş doktoru 4 ortodonti uzmanına gorun
Onlar bana dişlerini kaybetmissin dedi hepsiniOnları dinle
Maalesef bir çözüm yok dediler tek dedikleri tedaviyi sonlandırın ben kafayı yiyecek gibi oldum yaşım küçük bu yaşta tüm dişlerin kaybedilmesi ve doktorun bu durumu kabul etmeyip bana güven demesi bunca insan bunca doktor nasıl yanılır onlar başlangıcı bilmiyor ilk hali nasıldı bilmiyor ondan böyle yorum yapıyorlar diyor ama benim 2023 yılına ait filmim var ona bakarak zaten yorumluyor diyorum yok yok bir şey yok diyorPeki napılması gerekiyormuş bu saatten sonrası için bi şey söylemediler mi
Unıversite hastanesinde neden tedaviyi sonlandırmadılar ? İlle de o doktor mu çıkaracakmış o teliMaalesef bir çözüm yok dediler tek dedikleri tedaviyi sonlandırın ben kafayı yiyecek gibi oldum yaşım küçük bu yaşta tüm dişlerin kaybedilmesi ve doktorun bu durumu kabul etmeyip bana güven demesi bunca insan bunca doktor nasıl yanılır onlar başlangıcı bilmiyor ilk hali nasıldı bilmiyor ondan böyle yorum yapıyorlar diyor ama benim 2023 yılına ait filmim var ona bakarak zaten yorumluyor diyorum yok yok bir şey yok diyor
Etik bulmuyorlarmis ve şikayet etsem nasıl bir sonuçla karsilasirim bilemiyorum hem para hem diş yani başka yerdede devam edilmiyorUnıversite hastanesinde neden tedaviyi sonlandırmadılar ? İlle de o doktor mu çıkaracakmış o teli
Çok saçma ! Bi insanın sağlığı söz konusu iken etik bulunmaması da saçmaEtik bulmuyorlarmis ve şikayet etsem nasıl bir sonuçla karsilasirim bilemiyorum hem para hem diş yani başka yerdede devam edilmiyor
Yahu tabiki de devam etme git acilen doktorların lafını dinle bu gittiğini de şikayet et, hem de vergi kaçırıyor onun için de şikayet etMaalesef bir çözüm yok dediler tek dedikleri tedaviyi sonlandırın ben kafayı yiyecek gibi oldum yaşım küçük bu yaşta tüm dişlerin kaybedilmesi ve doktorun bu durumu kabul etmeyip bana güven demesi bunca insan bunca doktor nasıl yanılır onlar başlangıcı bilmiyor ilk hali nasıldı bilmiyor ondan böyle yorum yapıyorlar diyor ama benim 2023 yılına ait filmim var ona bakarak zaten yorumluyor diyorum yok yok bir şey yok diyor
Olur diye birşey çıkmaz tedavi sürecinde oluşmuş bir komplikasyon diyerek işin içinden çıkar dedi bende bu kadar basit mi ya dedim şu an öyle çaresizim nasıl bir yol izleyeceğimi dahi bilmiyorum ödemeyi yaptığımı nasıl kanitlayacagim elden vermiştim sadece elimde bir video var sekreterle yüz yuze görüşürken ödemenizi bu deftere yazdık ödemeniz bitmiş diye ses görüntü varYahu tabiki de devam etme git acilen doktorların lafını dinle bu gittiğini de şikayet et, hem de vergi kaçırıyor onun için de şikayet et
Yani doktorum bana güven diyor birşey yok diyor ama diğer doktorlar aksini söylüyor dişlerin yok diyor bu şekilde hayatına devam edeceksin artık deniliyorPeki napılması gerekiyormuş bu saatten sonrası için bi şey söylemediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?